Hud/pels o.l

En aktiv hverdag med snavs og skidt gør din hund beskidt. Derfor skal den selvfølgelig også i bad ind i mellem. Her anbefaler vi at bruge pelsprodukter, der er så naturlige som muligt, så du på bedst mulig vis kan beskytte din hund mod skadelige kemikalier. Din hund skal have den bedste pelspleje, og derfor har vi hos CanisVitae nøje udvalgt de allerbedste produkter på markedet. Vi øger løbende udvalget og tester desuden de forskellige produkter.

Vi har produkter, der dækker dit behov både til hundens daglige pelspleje og sundhed. Pelsen kan let blive filtret, og du kan nemt gå på opdagelse i det udbud af kamme og børster, vi udbyder for at holde din hunds pels ved lige. Prøv lige at forestille dig din hunds pels, der dufter af frisk lavendel, og som er silkeblød. Du finder et stort udvalg af eksklusive hundeshampoo og hundebalsam her på siden. 

Mest populære produkter:

Sorter faldende

3 vare(r)

Sorter faldende

3 vare(r)

Jeg hedder Lise og jeg er indehaver og stifter af canisvitae.dk

Når du handler hos os går jeg og mit lille team op i at yde den bedst kundeservice og sælge varer af høj kvalitet, som vi kan stå inde for. Du kan altid ringe eller komme forbi for råd og/eller vejledning. 

Du kan trygt handle hos os og vi gør alt hvad vi kan for at få dine varer frem til dig så hurtigt som muligt!

Oplever du problemer er du velkommen til at kontakte os på 3074 0001 eller sende os en mail: info@canisvitae.dk


Læs mere her