-

Hud/pels o.l

Enhver hundeejer bør have noget godt pelspleje til hund, idet en aktiv hverdag med snavs og skidt gør din hunds beskidt. Derfor skal den selvfølgelig også i bad ind i mellem. Her anbefaler vi at bruge pelsprodukter, der er så naturlige som muligt, så du på bedst mulig vis kan beskytte din hund mod skadelige kemikalier. Din hund skal have den bedste pelspleje til hund, og derfor har vi hos CanisVitae nøje udvalgt de allerbedste produkter på markedet. Gå på opdagelse allerede i dag og find alle dine og din hunds favoritter!hunde

Mest populære produkter:

1-36 of 118
AnibioTicClip-20
219,00 kr
Ned til: 200,00 kr
BBKarteFra-20
BBDutbrste-20
BBFlttnger3pak-20
BBFleksibelKarte-20
BBFleksibelKarteSmall-20
BBFntrrer2i1-20
BBKarbonkam-20
BBnegleklipperfra-20
BBRullekam-20
139,00 kr
BBshakenshine250ml-20
BBShowshampoofra-20
BBunderuldskam-20
Boegaardrerens-20
Bogadenttartarremover2stk-20
Danavetjenrens-20
Danavetrerens-20
EcovenligehmposerWhesco4x15stk-20
Fltfjerner-20
1-36 of 118

Derfor er pelspleje til hund vigtigt for enhver hundeejer

Pelspleje til hund er langt fra det første, som hundeejere tænker på, når de køber hund. Og det er ærgerligt, for det er faktisk meget vigtigere, end man lige skulle tro. At pleje din hunds pels handler nemlig om meget mere end blot at børste dens pels. Langt de fleste hunde kræver mere pleje end det, og nogle specifikke hunderacer gør især. Det er derfor vigtigt, at du har alle de væsentligste redskaber, så din hun kan få et en flot og sund pels. Du skal blandt andet have fat i en god hundeshampoo, en god børste til hund samt en balsam. Vi øger løbende vores udvalg af pelspleje til hund og tester desuden de forskellige produkter. Vi har produkter, der dækker dit behov både til hundens daglige pelspleje og sundhed.

Pelspleje til hund – vi har til alle hunderacer

Kravene til pelspleje af hund afhænger i høj grad af, hvilken hunderace du ejer. En tommelfingerregel siger, at jo længere din hunds pels er, jo mere pleje kræver den. Har du en hund med lang pels, vil den nemlig filtre sig sammen hurtigt. Når det sker, kan din hunds hud ikke få luft, og konsekvensen heraf kan være både hudbetændelse og eksem. Derfor er det utroligt vigtigt med pelspleje til hund for alle hunde, men især for hunde med lang pels. Og sørger du for at vaske pelsen med hunde shampoo og balsam, bliver den lettere at børste ud.
Der er også nogle hunde, hvis pels mere eller mindre passer sig selv. Er det en sådan hund, du har, behøver du kun at børste pelsen efter behov. Derimod har nogle hunde behov for en ugentlig børstning – det er typisk dem, der fælder meget. Men når det så er sagt, så nyder de fleste hunde at blive børstet og plejet i ny og næ, og det gælder altså uanset hvilken hunderace du har. Køb både børster, hundebalsam og shampoo til hunde lige her på siden. 

Stort udvalg af pelspleje til hund hos CanisVitae.dk

Her hos CanisVitae.dk finder du altså et stort og ikke mindst spændende udvalg af pelspleje til hund. Udvalget spænder bredt, og du finder derfor pelspleje til ethvert behov. Uanset, om du er på udkig efter hunde shampoo, balsam eller børster – vi har lige det, du søger. Og vælger du desuden at købe dit pelspleje til hund her hos os, så sørger vi for, at du altid får et godt tilbud med på vejen. Således har du nemlig rig mulighed for at pleje din hunds pels på bedst mulig vis, men helt uden at tømme hele din pengepung – og hvem ønsker ikke det? Så gå endelig på opdagelse i vores store udvalg og find alle dine favoritter allerede i dag!

Fornem service og lynhurtig levering

CanisVitae.dk består af en butik, en webshop og en svømmehal - med fokus på produkter af høj kvalitet til din hund og til dig. Bæredygtighed og miljø fylder meget hos os, og de afspejler sig også i vores udvalg af pelspleje til hund, som du finder her på siden. Og har du spørgsmål eller brug for hjælp til at finde det helt rette produkt? Så står vi altid klar med gode råd og vejledning. Så giv os et kald på 30 74 00 01 eller skriv en mail til os på info@canisvitae.dk. Vi tager imod alle spørgsmål med et smil, og vi glæder os til at høre fra dig!