Vom og hundemat

Produktionen Vom og hundemat

Vom og hundemat indeholder de næringsstoffer, din hund har brug for. Hunde er rovdyr, og det skal imødekommes med sund hundemad og lækre råvarer som hunde elsker. Vom og hundemat er ikke varmebehandlet eller tilsat konserveringsmidler. Holdbarheden på produkterne er derfor begrænset, og det skal opbevares på frost. Produkterne skal ikke koges eller steges.

Vom serien findes i praktiske poser, så du kan lave portioner af et antal kødboller direkte i foderskålen og lægge posen tilbage i fryseren. Du kan også servere kødet, mens det stadig er frossent, så hunden kan tygge i det.

Vom og hundemat findes også i pølser på hhv. 0,5kg, 1kg og 5kg. Holdbarheden er 2 – 3 dage i køleskab. Pølserne bør optøs i køleskab, men hvis du har brug for at optø kødet hurtigt, kan du lægge det i koldt vand i emballagen.

Da kødet er råt, er det vigtigt, at du har en god hygiejne, når du håndterer produkterne. Lad ikke kødet ligge fremme ved stuetemperatur eller lade det komme i kontakt med andre madvarer. Vask hænder, redskaber og foderskål efter håndtering og brug. Lad ikke rester stå fremme i foderskålen.

Er du storforbruger af vom? Så er der rabat ved at købe og afhente 105 kg i kasser med 3 x 5 kg., som giver 7 kasser i alt. Kontakt os gerne for mere information og priser: info@canisvitae.dk

OBS! Vom og hundemat frosne produkter kan IKKE fremsendes som pakker. Sælges kun til afhentning

Vom frysetørret kan dog sendes på alm. vis
Sorter faldende

16 vare(r)

Sorter faldende

16 vare(r)

Jeg hedder Lise og jeg er indehaver og stifter af canisvitae.dk

Når du handler hos os går jeg og mit lille team op i at yde den bedst kundeservice og sælge varer af høj kvalitet, som vi kan stå inde for. Du kan altid ringe eller komme forbi for råd og/eller vejledning. 

Du kan trygt handle hos os og vi gør alt hvad vi kan for at få dine varer frem til dig så hurtigt som muligt!

Oplever du problemer er du velkommen til at kontakte os på 3074 0001 eller sende os en mail: info@canisvitae.dk


Læs mere her