-

Hundegodbidder

Hunde elsker godbidder, og vi har samlet et stort udvalg af de bedste af både de naturlige snacks, kornfri hundegodbidder, tyggestænger og ben i alle mulige afskygninger og smagsvarianter. Vi bruger selv mange godbidder både til træning som belønning, til ren forkælelse eller blot for at stille hundens lille sult. Det er vigtigt at huske på, at en godbid altid er det bedste redskab til positiv indlæring! Så er det netop hundegodbidder, du er på udkig efter? Så er du kommet til det helt rette sted. Gå på opdagelse med de samme og find de helt perfekte af slagsen til netop din hund.

 

1-36 of 128
BuffaloHornfra-20
Companionlollipop10gram-20
4,00 kr
Ned til: 3,50 kr
Gedehorn5stk-20
Gevirdetnemmefra-20
Geviroriginalfra-20
Grisetrynerpuffede5stk-20
Hesteakillessener200gram-20
Hesteakillessener1stk-20
44,00 kr
Ned til: 40,00 kr
Hestelunge200gram-20
Hestestruber150gram-20
Hestehaler1000gram-20
249,00 kr
Ned til: 199,00 kr
Hestehjerte150gram-20
Hestehudiplader500gram-20
Hestepandebrask200gram-20
Hesterermedpels5stk-20
hjortenakkesener200gram-20
Nyhed
Hvalpesticks500gram-20
Nyhed
Hvalpesticks1000gram-20
Hvideoksenser500gram-20
Udsalg
Hvilling400gram-20
Specialpris 149,00 kr
Pris: 189,00 kr
Ned til: 129,00 kr
Kalveblre100gram-20
Nyhed
Kamelskind500gram-20
1-36 of 128

Køb godbidder til hunde online

Her på siden har vi altså samlet et stort udvalg af hundegodbidder og tyggestænger, og vi har forskellige smage, som alle vil gå rent ind hos din firbenede ven. Du kan blandt andet vælge imellem naturlige godbidder, hvor der er smag af eksempelvis okse, lam og fjerkræ. Derudover er der ikke noget som et godt kødben! Du finder her et lækkert udvalg af gevirer og knogler, der alle besidder de kødrester, som din hund er allergladest for. Og ønsker du at vide mere om hundegodbidder, så du kan få valgt de helt rette af slagsen til netop din hund? Så læs med her og bliv klogere!

Motivér og beløn din hund med hundegodbidder

Nogle af dem, der virkelig sætter pris på hundegodbidder, er de hundeejere, der træner deres hund meget i forskellige discipliner. Godbidder er nemlig helt perfekte, når hunden skal belønnes eller motiveres, idet det at tygge, bide og gnave er nogle af hundens oprindelige instinkter. Og når du belønner din hund med hundegodbidder, vil den desuden også få renset sine tænder og styrket sine tyggemuskler – og så kan hundegodbidder faktisk også bruges til at reducere stress i uvante situationer. Kort sagt: godbidder til hunde kan bruges til mange forskellige formål, og derfor er de også altid gode at have med i lommen.

Hvordan vælger jeg de rette hundegodbidder?

Men når det så er sagt, så er alle hundegodbidder ikke ens, og det er naturligvis væsentligt, at du får valgt nogle, der matcher din hunds behov. Der findes for eksempel nogle, der specifikt er egnet til hvalpe, voksne hunde og seniorer, og ligesom det er vigtigt, at du får valgt det rette hundefoder, så er det også vigtigt, at du får valgt nogle godbidder, der matcher din hunds anatomi.

Har du for eksempel en hund, der har tendens til at sluge sin mad, kan du med fordel vælge hundegodbidder, der skal tygges længe på. Det modsatte gælder dog, hvis din hund har følsomme tænder eller tandkød, så bør du i stedet gå efter bløde godbidder. Og derudover kan du selvfølgelig frit vælge imellem træningsgodbidder til hunde med forskellig smag. Har du haft din hund i lang tid ved du måske, hvilke smage den godt kan lide, mens du skal prøve dig lidt frem, hvis du lige har fået den.

Stort udvalg af hundegodbidder hos CanisVitae.dk

Her hos CanisVitae.dk tilbyder vi altså et stort og ikke mindst spændende udvalg af hundegodbidder. Udvalget spænder bredt, og af netop den grund tør vi næsten godt garantere, at du finder nogle, der falder lige i din hunds smag. Og vælger du desuden at købe dem online her hos os, så sørger vi for, at du altid får et godt tilbud med på vejen. Således har du nemlig rig mulighed for at belønne og motivere din hund med lækre hundegodbidder, men helt uden, at du behøver at tømme hele din pengepung – og hvem ønsker ikke det? Så gå endelig på opdagelse i vores store udvalg allerede i dag og find alle din hunds favoritter!

Fornem service og lynhurtig levering

CanisVitae.dk består af en butik, en webshop og en svømmehal - med fokus på produkter af høj kvalitet til din hund og til dig. Bæredygtighed og miljø fylder meget hos os, og de afspejler sig også i vores udvalg af hunde godbidder som du finder her på siden. Og har du spørgsmål eller brug for hjælp til at finde det helt rette produkt? Så står vi altid klar med gode råd og vejledning. Så giv os et kald på 30 74 00 01 eller skriv en mail til os på info@canisvitae.dk. Vi tager imod alle spørgsmål med et smil, og vi glæder os til at høre fra dig!