Hundegodbidder

Hunde elsker godbidder, og vi har samlet et stort udvalg af de bedste af både de naturlige snacks, kornfri hundegodbidder, tyggestænger og ben i alle mulige afskygninger og smagsvarianter. Vi bruger selv mange godbidder både til træning som belønning, til ren forkælelse eller blot for at stille hundens lille sult. Det er vigtigt at huske på, at en godbid altid er det bedste redskab til positiv indlæring!

Du kan finde et stort udvalg af hundegodbidder og tyggestænger, og vi har forskellige smage, som alle vil gå rent ind hos den firbenede ven. Du kan blandt andet vælge imellem naturlige godbidder, hvor der er smag af eksempelvis okse, lam og fjerkræ. Derudover er der ikke noget som et godt kødben! Du finder her et lækkert udvalg af gevirer og knogler, der alle besidder de kødrester, som din hund er allergladest for. Det er helt op til dig at vælge, hvad der er bedst for netop din hund, men har du brug for råd eller vejledning, så sidder vi altid klar til at hjælpe dig på tlf. 30 74 00 01.

Mest populære produkter: 

Jeg hedder Lise og jeg er indehaver og stifter af canisvitae.dk

Når du handler hos os går jeg og mit lille team op i at yde den bedst kundeservice og sælge varer af høj kvalitet, som vi kan stå inde for. Du kan altid ringe eller komme forbi for råd og/eller vejledning. 

Du kan trygt handle hos os og vi gør alt hvad vi kan for at få dine varer frem til dig så hurtigt som muligt!

Oplever du problemer er du velkommen til at kontakte os på 3074 0001 eller sende os en mail: info@canisvitae.dk


Læs mere her