-

Halsbånd

Søger du sikkerhed, fleksibilitet og komfort i et halsbånd til din hund, kan du med sikkerhed finde det her på siden. Vi tilbyder et bredt udvalg af behagelige hunde halsbånd i forskellige modeller, materialer og størrelser, som passer til små, mellemstore og store hunde. Find blandt andet flotte og sikre halsbånd til hunde i nylon, holdbart polyester eller blødt læder. Se også vores håndlavede halsbånd til store og stærke hunde, som giver styrket sikkerhed og komfort for både dig og din hund. Vores halsbånd finder du i et væld af flotte farver og med blødt foring, som gør dem særligt behagelige. Udvalget bygger på gode kvalitetsmaterialer, som er valgt med omhu og er praktiske og nemme at rengøre. Mål omkredsen på din hunds hals og find den perfekte størrelse i skemaerne inde under hvert halsbånd.
33 vare(r)
Fenrizhalsbndmkde-20
JuliusK9halsbndFra-20
33 vare(r)

Et halsbånd tjener både praktiske og æstetiske formål

Uanset, hvor meget eller hvor lidt du bruger din hunds halsbånd, så er det selvfølgelig vigtigt, at det er ét, der passer den og sidder behageligt. Der er ulemper ved både at have et for stort hundehalsbånd og et for lille hundehalsbånd, så især størrelsen er vigtig. Heldigvis tilbyder vi her hos CanisVitae.dk et stort udvalg af halsbånd til hund. Blandt udvalget finder du således både hvalpe halsbånd, halsbånd til store hunde og halsbånd til små hunde. Og som om, at det ikke var nok, så finder du dem naturligvis også i flere forskellige farver og designs. For selvom din hunds halsbånd naturligvis tjener et praktisk og sikkerhedsmæssigt formål, så er det altså også din hunds ultimative accessory. Lad din hunds personlighed skinne igennem i dens halsbånd!

Hvilket halsbånd skal jeg vælge til min hund?

Det helt store spørgsmål er selvfølgelig: hvilket halsbånd skal jeg vælge? Og svaret kommer meget an på, hvilken hund du har samt, hvad du ønsker at bruge halsbåndet til. Dit valg af halsbånd bør nemlig være forskelligt alt efter, om du for eksempel skal bruge det til en stor eller en lille hund. Til dig, der ønsker at have et halsbånd, du kan bruge til træningen af din lille nye hvalp, tilbyder vi et væld af bomuldshalsbånd. Disse halsbånd er billige og vejer ikke så meget, hvorfor de er helt ideelle til hvalpe.
Ønsker du derimod et halsbånd til din hund, som du har haft gennem mange år, og som er færdig med at bide i sit udstyr og som ikke vokser mere? Så kan du med fordel vælge et halsbånd af højere kvalitet og med længere levetid – fx et læder halsbånd til hund. Dette er et halsbånd, der klæder enhver hund og som er perfekt til dig, der vægter kvalitet og design over pris.
Hos CanisVitae.dk tilbyder vi halsbånd i både læder, nylon og mange andre lækre materialer, så du har rig mulighed for at vælge netop det, du har gået og ledt efter til din hund.

Stort udvalg af halsbånd hos CanisVitae.dk

Her hos CanisVitae.dk tilbyder vi altså et stort og ikke mindst spændende udvalg af halsbånd til hunde i alle aldre og størrelser. Udvalget spænder bredt, så gå på opdagelse med det samme og find netop dit favorit halsbånd. Vi sørger for altid at stå klar med et godt tilbud til dig, så du kan komme hjem med det helt rette hundehalsbånd – men helt uden at tømme hele din pengepung. Og hvem ønsker ikke det?

Fornem service og lynhurtig levering

CanisVitae.dk består af en butik, en webshop og en svømmehal - med fokus på produkter af høj kvalitet til din hund og til dig. Bæredygtighed og miljø fylder meget hos os, og de afspejler sig også i vores udvalg af hunde aktiveringslegetøj som du finder her på siden. Og har du spørgsmål eller brug for hjælp til at finde det helt rette produkt? Så står vi altid klar med gode råd og vejledning. Så giv os et kald på 30 74 00 01 eller skriv en mail til os på info@canisvitae.dk. Vi tager imod alle spørgsmål med et smil, og vi glæder os til at høre fra dig!