-

Essentials

Hos CanisVitae finder du et udvalg af de populære produkter fra Essential Foods. Dette brand producerer hundemad og godbidder som er fyldt med ernæring der holder blodsukkeret stabilt og som udelukkende indeholder ingredienser, der gavner og styrker din hunds helbred. Ernæring er nemlig helt essentielt for hundens generelle trivsel.
18 vare(r)
18 vare(r)

Brandet Essential Foods

Brandet Essential FoodsBag brandet Essential Foods er Christian Degner-Elsner som er stifteren. Hans vision og stærke holdninger til service, kvalitet og ikke mindst, hvordan vi behandler alle levende sjæle på denne jord, er grundstenene for produkterne. Hundemad fra Essentials er måltider. Måltider der er fyldt med ernæring og som holder blodsukkeret stabilt. Maden indeholder udelukkende ingredienser, der gavner og styrker dit dyrs helbred. Sund kost og ernæring er nemlig essentielt for hundens generelle trivsel. Tanken bag brandet er at forbedre og forlænge hunde og kattes liv. Hos Essentials er din hunds velvære i fokus. Vi har gennem tiden opnået en helt unik viden og erfaring, i forhold til hvad hundens føde skal indeholde, for at den får det mest optimale ud af tilværelsen. deres, vores, min.

Essentials hundefoder

Essential Hvalpefoder hedder "the BEGINNING” og serveres til hvalpen indtil 10-12 måneders alderen hvorefter der skiftes til en af Essentials voksenfoder varianter.Hvalpe, der som voksne vejer over 15 kg, skal fodres med "the BEGINNING LARGE BREED" varianten. Essential Voksenfoder findes der flere forskellige varianter af f.eks. "NAUTICAL LIVING" eller "ESTATE LIVING" som er et super premium tørfoder baseret på lam & hjort til voksne hunde af alle racer. Essential Seniorfoder hedder ”ESSENTIAL OLDER” og er et kvalitets tørfoder til ældre hunde baseret på kylling og and. Foderet er til alle racer og størrelser hunde. Foderet fra Essential Foods er lavet af højeste kvalitet råvarer og det er selvfølgeligt kornfrit (grainfree), da mange kornsorter er mistænkt for at være allergifremkaldende hos nogle hunde. Din hund kan skifte til Essential Older når ca. 2/3 af den forventede levealder er nået.

Få kornfrit hundefoder fra Essentials

Det kan være svært at finde det helt rigtige hundefoder der samtidig gavner din hunds velvære. Essentials hundemad er baseret på råvarer, der holder blodsukkeret stabilt og samtlige ingredienser er nøje udvalgt med et eneste formål, nemlig at medvirke til at optimere måltidets ernæringsmæssige værdi. Essential Food er lavet af højeste kvalitet af råvarer og det er selvfølgeligt kornfrit (grainfree), da kornsorter er mistænkt for at være allergifremkaldende hos nogle hunde. Essentials har udviklet et overordnet princip for ernæring, det hedder BOF-princippet, som baserer sig på hundens naturlige ernæring. En væsentlig del af princippet går på at holde indholdet af blodsukkeret stabilt og høj kvalitet af foder.

Essentials hundefoder i mange varianter

Hos CanisVitae har vi stor erfaring med salg af Essential hundefoder. Vi går op i at du som kunde kan få lige præcis den variant af Essential hundefoder, som du ønsker. Derfor tilbyder vi et stort udvalg af Essential hundefoder hvor vi har alle de kendte varianter som bl.a. Essential nautical living, Essential the beginning, Essential contour, Essential estate living, Essential superior living, Essential stamina og Essential older.Husk når du skifter din hund over på Essential foderet så er det en god idé at blande med dit nuværende foder hen over en periode på 3-4 dage. De første 7 dages tid kan man forvente lidt ekstra tarmluft hos hunden. Det kan skyldes at hunde, ligesom mennesker reagerer på kostændringer.

Essentials hundegodbidder og kosttilskud

Mangler du godbidder til din hund så prøv Essentials Motivation Delights. Her får du 500 gram klassiske træningshapser, som hundene elsker - de er smagfulde og så er der mange af dem. Disse træningsgodbidder består af kød, animalske biprodukter, korn og mineraler og de er velegnede til belønning og træning. Har du en ældre hund så prøv Essential The Mobility Blend som er et flydende tilskud til hundens mad. Essential The Mobility Blend har fået særdeles gode tilbagemeldninger fra ejere med aldrende hunde og hunde med udfordringer omkring hofteled. Under produktet finder du en fodervejledning i forhold til hundens vægt. Produktet rystes godt inden brug og tilsættes derefter hundes daglige måltid.