Kovaline

KovaLine er en ny generation af pleje, rens og hudbehandling af dyr, udviklet og fremstillet i Danmark

KovaLine er ikke baseret på antibiotika, kortison/binyrebakhormon eller Klorhexidin og indeholder ikke Teatree olie, aloe vera o.l

KovaLine fåes som sæbe, salve og wipes (vådservietter).

Sæben fåes både fortyndet i 500 ml og 1000 ml (RTU - klar til brug) eller ufortyndet (blandes op inden brug 1:10) i 250 ml og 500 ml 

Wipes er nemme og praktiske og lige til at bruge - De indeholder sæbe og der er 100 stk i en dåse. 

Salven er klar til brug og den fåes i 2 størrelser: 150 eller 300 ml

KovaLine har vist sig at være særdeles effektiv mod dermatofilose (Regneksem), muk, sår, sommereksem, hale- og mankløe og generel kløe på heste. Hot spot, furunkulose (røde poter), daglig pleje af områder omkring øjne/det ydre øre, hudfolder, ildelugtende/fedtet hud, sort bug, hårsækkemider o.m.a hos hunde. 

KovaLine produkterne er derfor et must i alle dyrehjem.

 KovaLine : Er en dansk produceret mild sæbe med stor dybdevirkning. KovaLine har antibakterielle og svampehæmmende egenskaber uden brug af desinficerende midler. KovaLine efterlader en hinde, der forhindrer nye bakterier i at trænge ind. Denne hinde opretholder samtidig hudens naturlige balance og blødgør huden, så den undgår udtørring og sprækkedannelser.

Hvis der ikke er mærkbar forbedring inden for syv behandlingsdage, er det tilrådeligt at kontakte en dyrlæge. KovaLine er baseret på effektive vaske-aktive stoffer (tensider) og forstærket med naturlige olier, der medvirker til at reducere fugtighedstab og som genskaber elasticiteten og blødheden i tør og ødelagt hud.

Hvis der ikke opnås nogen effekt, kan det kræve medicinsk behandling, og derfor bør dyret tilses af en dyrlæge

Sorter faldende

7 vare(r)

Sorter faldende

7 vare(r)

Svømmehal, butik og webshop. Vi lægger især vægt på kvalitet, samt sunde og naturlige varer. 

Hos CanisVitae er vi altid klar med råd og vejledning.

Levering fra webshop normalt indenfor 1-2 dage.Læs mere her