-

Kovaline

Kovaline

Se vores store udvalg af KovaLine hudpleje og sårpleje her på siden. I udvalget finder du en række forskellige sæber, cremer, salver og wipes til nænsom sårbehandling på dyr. KovaLines produkter har antibakterielle og svampehæmmende egenskaber uden brug af desinficerende midler eller antibiotika. Produkterne er skånsomme og drøje i brug og kan behandle eksem, muk, kløe, svamp, furunkulose og andre hudproblemer hos pelsdyr, heste, hunde, katte eller mennesker. Plejeserien er baseret på effektive vaske-aktive stoffer og forstærket med naturlige olier, der medvirker til at reducere fugtighedstab, og som genskaber elasticiteten og blødheden i tør og ødelagt hud. I serien finder du de praktiske wipes og sæbe til rens og pleje af hudområder samt salve og solcreme til pleje, lindring og beskyttelse af huden. Du kan læse meget mere om KovaLines produkter ved at klikke dig ind på de forskellige hudpleje og sårplejeprodukter her.
3 vare(r)
3 vare(r)

KL Human – Folkets produkt

Baggrund:

Plejeserien fra KL-Human, er bygget op efter meget enkle principper:
Produkterne skal være nemme at bruge og økonomisk for brugeren.

Historien om KL-Human serien har sit udspring i at, teamet bag udvikler en produktserie (KL KovaLine) til pleje af hud på dyr.

KovaLine produkterne bliver en stor succes allerede i begyndelsen af 2015, hvor flere og flere oplever en anderledes og effektiv fremgang i plejen af deres dyr, ved en ganske simpel arbejdsgang mod diffuse og atopiske hudlidelser.

Sårpleje og hudmæssige udfordringer, bliver gjort til en forenklet process uden medicin.

Iblandt alle disse succeshistorier, er der nogle mennesker med atopiske hudlidelser, som begynder at bruge produkterne på sig selv, såsom: 

  • Tørre hænder
  • Eksemer
  • Psoriasis
  • Fodsvamp
  • Vandvorter
  • Børneeksem
  • Akne mm.

med en ligeså, om end ikke større succes.

Teamet bag KL KovaLine bliver anbefalet at starte en linje af KL produkter, som er mere rettet mod mennesker, og teamet arbejder målrettet gennem 2015/16 på at udvikle og færdiggøre KL-Human plejeserien. 2 linjer er klar - flere ventes i løbet af 2017