-

Om Canisvitae

CanisVitae blev grundlagt i sommeren 2015. 

 

Vi består en butik, en webshop og en svømmehal - med fokus på produkter af høj kvalitet til din hund og til dig. 

Bæredygtighed og miljø fylder meget hos os og derfor har vi valgt at svømmehallen skal være klorfri. Man kan ofte opleve når man bestiller varer i vores webshop at vi sender i kasser der har været brugt før - vi går ind for genbrug af hensyn til milgøet og af samme grund bruger vu poser af bæredygtige materialer i vores butik,

Hunde er en stor del af vores liv, og arbejdsliv, og vi har fokus på den bedste kvalitet når vi udvælger de varer vi ønsker at sælge. Vi ønsker ikke billige produkter som vi ikke selv vil bruge til vores hunde og vi undgår også kemi hvis andre produkter kan bruges. Vi leder vidt og bredt efter vores sortiment og en del varer hjemtager vi selv direkte fra udenlandske producenter.

 

Vi har selv hunde - i øjeblikket bor vi sammen med 3 piger af racen tibetansk mastiff og vi sam-ejer 2 hanhunde som, for nemhedens skyld, bor hos deres helt egne familier.

 

 Vi byder velkommen i en stor, lys og venlig hundesvømmehal og i butikken hvor vi har et bredt sortiment af bedste kvalitet. 

 

 Mange hilsner & potedask

Lise & Bent samt vores hunde:  Dharma, Rami og Tesla