-

Vet Bed

Hos CanisVitae tilbyder vi alt, hvad du skal bruge til din hund. Her på siden har vi samlet et stort udvalg af Vetbed produkter, og mangler du derfor en lækker seng til din bedste ven? Så er du kommet til det helt rette sted. Vetbed kan både benyttes som hundeseng, i en hvalpekasse, et transportbur eller hvor end din hund ønsker at ligge. Vetbed er produceret i højeste kvalitet, således du altid kan regne med, at din hund ligger dejligt og blødt, og derfor kan du med stor fordel tage et kig på de mange forskellige varianter.

25 vare(r)
VetBedNewf150x100cm-20
VetBedbeagle75x100cm-20
VetBedblgr150x100cm-20
VetBedstaff100x75cm-20
VetBedschnauzer75x100cm-20
25 vare(r)

Vet Bed til din hund

Hunde bruger rigtig meget af deres liv på at sove, således de har energi til en masse leg. Derfor er det også vigtigt, at de har det perfekte sted at gå hen, når der skal ro på. Vetbed hund er perfekt til både små og store hunde, og din hund kommer med garanti til at ligge blødt og trygt. Har du eksempelvis lige fået din første hundehvalp, kan du med fordel give den en varm og blød start på livet med et lækkert Vetbed tæppe. Tæpperne har også den praktiske funktion, når det kommer til hvalpe, at vand trænger igennem tæppet. Så skulle der være sket et tissetrængende uheld, kan hvalpen stadig ligge varmt og tørt. Derudover kan tæpperne nemt vaskes, hvilket også gør dem til et hit hos både kenneler, dyrlæger og internater. Udover hvalpe vil store hunde også elske at ligge på et hunde Vetbed, da det fordeler trykket og modvirker liggesår. Fordelene er altså mange, og du bør derfor anskaffe sådan et tæppe til din hund.

Passion for hunde

CanisVitae blev grundlagt i 2015 og består både af en fysisk butik, webshop og svømmehal til hunde. Hos os fylder bæredygtighed og miljøet meget, og derfor har vi bl.a. valgt, at vores svømmehal skal være klorfri. Du vil også opleve at få brugte kasser leveret hjem til dig, når du bestiller fra vores webshop. Dette er også et forsøg på at hjælpe miljøet, og af samme grund bruger vi poser af bæredygtige materialer i vores butik. Hunde er en stor del af vores liv, og vi har fokus på den bedste kvalitet, når vi udvælger de varer, vi ønsker at sælge. Vi sælger ikke produkter, som vi ikke selv ville bruge til vores hunde, og vi undgår kemi så vidt som muligt.

Vælg den perfekte Vetbed til din hund

Hos CanisVitae er der garanti for, at du finder lige præcis den Vetbed, som du leder efter. Vi har nemlig sørget for, at der er noget for enhver smag og ethvert behov blandt det store udvalg, som byder på både Vetbed 100x150, Vetbed hundetæppe med flag, potemærker, hundefigurer og meget andet. Det er altså helt ligegyldigt, hvilken type hund du har, så kan Vetbed hundetæpper passe perfekt hjemme hos dig, og den vil falde i rigtig god jord hos din hund. Fælles for alle Vetbed produkter er, at de alle er lavet i det blødeste materiale, som er utrolig behageligt for din hund at ligge på. På den måde kan den tilbringe masser af tid, der hvor du vælger at placere dette lækre tæppe.

Hurtig levering og service

Udover vores ønske om at tilbyde alt hvad du skal bruge til din hund, har vi hos CanisVitae også et ønske om at tilbyde vores kunder en effektiv, pålidelig og lettilgængelig service. Vores kontaktoplysninger finder du nedenfor. Vi stræber altid efter at besvare alle spørgsmål og andre henvendelser så hurtigt som muligt, og vi er altid ærlige og hjælpsomme. På hjemmesiden kan du læse om vores leveringstider og -priser, hvornår du kan få fri fragt og hvortil, vi har mulighed for at levere. Du kan bl.a. også læse om vores regler for reklamation og betaling samt fortrydelsesret. Har du fundet et produkt, der opfylder dine ønsker og behov, er alt information inden for rækkevidde. Du er velkommen til at kontakte os, hvis du har spørgsmål.