-

Hundebeklædning

Har din hund en tendens til at fryse om vinteren, kan du med fordel købe noget hundetøj til den, som kan hjælpe den med at holde varmen. Der findes mange forskellige slags hundesko og hundedækkener til enhver anledning. Og fælles for alt vores hundetøj her på siden er, at det er med til at holde din hund tør, til at holde den varm, til at køle den ned, til at tørre den og til at beskytte dens poter mod sår og revner. For ligesom at vi mennesker selv pakker os ind i varm beklædning om vinteren, så kan din hund altså også synes, at det er rart at få hjælp til at holde varmen. Gå på opdagelse i udvalget her på siden og find dit favorit hundetøj med det samme.

 dog snow

1-36 of 66
Dryupcapebilberrylilla-20
Dryupcapemosgrn-20
DryupCapegravhundol-20
Dryupcapenano-20
Dryupbodyzipfitmini-20
Udsalg
SiccaroSupremeproclassicgrnbamboofra-20
Specialpris 499,00 kr
Pris: 729,00 kr
Udsalg
SiccaroSpiritfra-20
Specialpris 499,00 kr
Pris: 769,00 kr
Udsalg
SiccaroSplashtrredragtfra-20
Specialpris 549,00 kr
Pris: 599,00 kr
NayecoRegnfrakkeMontreal-20
1-36 of 66

Husk også at beklæde din hund med hundetøj

Det kan være en kold fornøjelse at lufte hunden på en januardag, og vi pakker os typisk godt ind i halstørklæder og tykke dunjakker. Det er desværre et stort problem, at vi typisk glemmer, at menneskets bedste ven kan fryse lige så meget, som vi gør, i det kolde vejr. Det samme er gældende for dagen på stranden, hvor din hund kan få hedeslag, hvis den i længere tid bliver holdt ude i den bagende sol. Her på siden finder du hundetøj i topkvalitet, der beskytter i al slags vind og vejr – det er vigtigt at huske på, at det ikke kun er os mennesker, der kan nyde godt af den helt rette beklædning! Hundebeklædning er mindst lige så vigtig til din hund, men det kæver naturligvis også, at du køber noget, der passer den i både størrelse og pasform. Vi tilbyder alt lige fra en vinterjakke til hund til et køledækken til hund – og naturligvis alt herimellem.

Nøje udvalgt hundetøj til din hund

Alt hundetøj her på siden er naturligvis nøje udvalgt til både store og små hunde. Vi har mange års erfaring i branchen, og det afspejler sig også i vores udvalg af hunde tøj. Vi har kendskab til flere forskellige producenter og brands, og vi udvælger produkterne fra dem, der har det bedste ry samt de mest slidstærke og holdbare materialer. Vi er derfor også stolt forhandler af blandt andet Buster, Siccaro og DogMan. Så uanset hvilket brand du vælger at købe hundetøj fra her på siden, så får du utroligt meget for dine penge, og du får tøj, der er både praktisk og æstetisk flot. Køb for eksempel en ny regnjakke til hund, der kan hjælpe din hund med at holde sig tør på enhver regnfuld gåtur.

Stort udvalg af hundetøj hos CanisVitae.dk

Her hos CanisVitae.dk tilbyder vi altså et stort og ikke mindst spændende udvalg af hundetøj fra anerkendte brands. Udvalget spænder bredt, og vi tør derfor også godt garantere, at du blandt udvalget finder noget hundetøj, der passer til netop din hund. Og vælger du desuden at købe det lige her hos os, så sørger vi for, at du altid får et godt tilbud med på vejen. Således har du nemlig rig mulighed for at klæde din hund godt på, men helt uden at tømme hele din pengepung – og hvem ønsker ikke det? Så gå endelig på opdagelse i det store udvalg af hundetøj her på siden og find alle dine favoritter allerede i dag!

Fornem service og lynhurtig levering

CanisVitae.dk består af en butik, en webshop og en svømmehal - med fokus på produkter af høj kvalitet til din hund og til dig. Bæredygtighed og miljø fylder meget hos os, og de afspejler sig også i vores udvalg af tøj til hund, som du finder her på siden. Og har du spørgsmål eller brug for hjælp til at finde det helt rette produkt? Så står vi altid klar med gode råd og vejledning. Så giv os et kald på 30 74 00 01 eller skriv en mail til os på info@canisvitae.dk. Vi tager imod alle spørgsmål med et smil, og vi glæder os til at høre fra dig!