-

Hundeudstilling

Hos CanisVitae tilbyder vi produkter i høj kvalitet til dig og din hund. Her på siden har vi samlet et stort udvalg af produkter til hundeudstilling, og mangler du derfor noget udstillingsudstyr til din hund? Så er du kommet til det helt rette sted. Til hundeudstilling er det vigtigt at have alt i orden, således din hund står skarpt. Mulighederne er mange for at finde de perfekte produkter til din hund, når I skal på hundeudstilling og vinde priser, og derfor kan du med fordel tage et kig på det store udvalg.

16 vare(r)
16 vare(r)

Produkter til hundeudstilling

Er du nybegynder, når det kommer til at gå til udstilling hund, eller er du erfaren og har prøvet det masser af gange, så ved du også, at det er vigtigt, at din hund fremstår helt perfekt. Dette gælder naturligvis pels, tænder osv. på hunden men samtidig også noget så simpelt som en flot hundesnor. Alle kneb gælder til hundeudstilling, og hvis en pæn hundesnor kan hjælpe dig på vej mod førstepladsen, så kan du med fordel anskaffe dig en speciel hundesnor, som du kun bruger til hundeudstilling, og som er i bedste kvalitet. På den måde går den ikke så let i stykker, og du kan bruge den i lang tid og til mange udstillinger fremover. Din dygtige og søde hund skal selvfølgelig også belønnes, når den har gjort det godt til hundeudstilling, og derfor kan du med fordel have en smart godbidsholder i bæltet under hele udstillingen, hvorfor du let kan give din hund en velfortjent godbid.

Kærlighed til menneskets bedste ven

CanisVitae blev grundlagt i 2015 og består både af en fysisk butik, webshop og svømmehal til hunde. Bæredygtighed og miljø fylder meget hos os, og derfor har vi valgt, at vores svømmehal skal være klorfri. Du vil muligvis også opleve at få brugte kasser leveret hjem til dig, når du bestiller fra vores webshop. Dette er også et forsøg på at hjælpe miljøet, og af samme grund bruger vi poser af bæredygtige materialer i vores butik. Hunde er en stor del af vores liv, og vi har fokus på den bedste kvalitet, når vi udvælger de varer, vi ønsker at sælge. Vi sælger ikke billige produkter, som vi ikke selv ville bruge til vores hunde, og vi undgår kemi så vidt muligt.

Stort udvalg af hundeudstilling udstyr

Hos CanisVitae er der garanti for, at du finder lige præcis de produkter til hundeudstilling, som du står og mangler. Vi har nemlig sørget for, at der er noget for enhver smag blandt det store udvalg, som byder på både hundesnore, godbidsholder, nummerholder og meget mere. Uanset hvilken størrelse din hund har, så har vi noget, der kan passe til den. Har du en lille hund, vil du sætte pris på vores mange lette liner, og har du derimod en større hund, har vi en smart rem i læder eller krom, som passer perfekt. Vores forskellige godbidsholdere er lavet af silikone eller tekstil og er utrolig robuste, vaskbare og nemme at komme ind og ud af. Disse føres i en lang række forskellige størrelser og hægtes let fast i linen, bæltet eller lignende. De praktiske og flotte nummerholdere til overarmen eller kroppen fås både i farverige versioner eller med billede af ens race og er perfekte til enhver hundeudstilling.

Effektiv service og levering

Udover vores ønske om at tilbyde produkter i høj kvalitet til dig og din hund har vi hos CanisVitae også et ønske om at tilbyde vores kunder en effektiv, pålidelig og lettilgængelig service. Vores kontaktoplysninger finder du nedenfor. Vi stræber altid efter at besvare alle spørgsmål og andre henvendelser så hurtigt som muligt, og vi er altid ærlige og hjælpsomme. På hjemmesiden kan du læse om vores leveringstider og -priser, hvornår du kan få fri fragt og hvortil, vi har mulighed for at levere. Du kan bl.a. også læse om vores regler for reklamation og betaling samt fortrydelsesret. Har du fundet et produkt, der opfylder dine ønsker og behov, er alt information inden for rækkevidde. Du er velkommen til at kontakte os, hvis du har spørgsmål.