-

Kosttilskud, olie m.m

Hos CanisVitae tilbyder vi produkter til dit kæledyr. Her på siden har vi samlet et stort udvalg af kosttilskud hund, og mangler du derfor det perfekte kosttilskud til din bedste vens måltider? Så er du kommet til det helt rette sted. Vores dyr fortjener et langt og godt liv, og kosttilskud kan være med til at sikre, at dyrene får alle forudsætninger for et godt, langt og aktivt liv. Det rette kosttilskud giver dit kæledyr et ekstra skud sundhed i kosten med naturlige vitaminer og mineraler, der bidrager til kæledyrets velbefindende, og derfor kan du med fordel tilføje dette i dens mad.

11 vare(r)
Nyhed
BlodpulverSwePet800gram-20
AptusRelax30stk-20
Anibioseniorvital450gram-20
AnibioAnticoxHD-20
Nyhed
AntlerVelvetgevirpulver250gram-20
Nyhed
HokuoMleske-20
Nyhed
BlodpulverSwePet200gram-20
CanosanPellets1300gram-20

Ikke på lager

11 vare(r)

Gør noget godt for din hund med kosttilskud hund

Mange hunde har ligesom os mennesker brug for næringsstoffer og vitaminer som tilskud til vores kost. Nogle af de nødvendige behov for din hund, bliver nemlig ikke altid ordentligt dækket gennem foder og kost. Derfor kan det være en god idé at kigge på kosttilskud hund, da dette kan være med til at gøre en forskel for din hund. En sund balance er nemlig lig med en glad hund. Har du eksempelvis en hund med problemer, en hun der er lidt stivbenet, en hund der er lidt humørsyg eller en hund der bare har brug for lidt ekstra til immunforsvaret, bør du overveje at give den kosttilskud hund. Kosttilskud kan forebygge en masse og derfor være en stor hjælp, når hunden bliver gammel.

Passion for hunde

CanisVitae blev grundlagt i 2015 og består både af en fysisk butik, webshop og svømmehal til hunde. Hos os fylder bæredygtighed og miljøet meget, og derfor har vi valgt, at vores svømmehal skal være klorfri. Du kan også opleve at få brugte kasser leveret til din dør, hvis du har bestilt fra vores webshop. Dette er nemlig også et forsøg på at hjælpe miljøet, og af samme grund bruger vi poser af bæredygtige materialer i vores butik. Vores liv er fyldte med hunde, og vi har derfor fokus på den bedste kvalitet, når vi udvælger de varer, vi ønsker at sælge. Vi sælger kun produkter, som vi selv vil give vores hunde, og vi undgår kemi så vidt muligt.

Find det perfekte kosttilskud til hund

Hos CanisVitae er der garanti for, at du finder lige præcis det kosttilskud hund, som du er på udkig efter. Vi har nemlig sørget for, at der er noget for enhver smag blandt det store udvalg, som byder på både kosttilskud til hund pels, kosttilskud hund led, munkepeber og mange andre tilskud fra både Svenska DjurApoteket, Zoolac, Working Dog, Anibio og meget mere. Det er altså næsten ligegyldigt, hvilket tilskud, som din hund har brug for, så kan du finde det her. Fælles for alle disse kosttilskud hund er, at de naturligvis er produceret i højeste og sikreste kvalitet, således det hjælper din hund på bedst mulig vis. Tilføj lidt kosttilskud hund i madskålen og bland med foderet. På den måde får din hund alt, hvad den har brug for, og den forbliver sund og rask. Er du i tvivl om, hvilken type kosttilskud din hund har brug for, bør du kontakte din dyrlæge for at blive vejledt på bedste måde.

Effektiv levering og service

Udover vores ønske om at tilbyde produkter til dit kæledyr har vi hos CanisVitae også et ønske om at tilbyde vores kunder en effektiv, pålidelig og lettilgængelig service. Vores kontaktoplysninger finder du nedenfor. Vi stræber altid efter at besvare alle spørgsmål og andre henvendelser så hurtigt som muligt, og vi er altid ærlige og hjælpsomme. På hjemmesiden kan du læse om vores leveringstider og -priser, hvornår du kan få fri fragt og hvortil, vi har mulighed for at levere. Du kan bl.a. også læse om vores regler for reklamation og betaling samt fortrydelsesret. Har du fundet et produkt, der opfylder dine ønsker og behov, er alt information inden for rækkevidde. Du er velkommen til at kontakte os, hvis du har spørgsmål.