Kosttilskud

Se vores store udvalg af kosttilskud til hunde og katte lige her. Vi har mange smagsvarianter, former og supplementer af kosttilskud. Vi har sikret os, at alle kosttilskud er af højeste kvalitet, så du med ro i sindet kan tilbyde det til dit kæledyr. Kostilskud fra CanisVitae står til skarpe priser, og der er mange forskellige mærker at vælge imellem i sortimentet.

Hunde og katte er en stor del af vores liv, og vi lever tæt sammen med dem. Vores dyr fortjener et langt og godt liv og kosttilskud kan være med til at sikre at dyrene får alle forudsætninger for et godt, langt og aktivt liv. Det rette kosttilskud giver dit kæledyr et ekstra skud sundhed i kosten med naturlige vitaminer og mineraler, der bidrager til katten eller hundens velbefindende.

Vi hjælper dig gerne med at finde det bedste kosttilskud til netop dit dyr, så kontakt os gerne for gode råd og vejledning på tlf. 30 74 00 01. Du kan også sende en mail til: info@canisvitae.dk.

Jeg hedder Lise og jeg er indehaver og stifter af canisvitae.dk

Når du handler hos os går jeg og mit lille team op i at yde den bedst kundeservice og sælge varer af høj kvalitet, som vi kan stå inde for. Du kan altid ringe eller komme forbi for råd og/eller vejledning. 

Du kan trygt handle hos os og vi gør alt hvad vi kan for at få dine varer frem til dig så hurtigt som muligt!

Oplever du problemer er du velkommen til at kontakte os på 3074 0001 eller sende os en mail: info@canisvitae.dk


Læs mere her