Handelsbetingelser

CanisVitae
CVR nr. 36666161
Adresse: Alkeshavevej 2, 5853 Ørbæk - 
E-mail adresse: info@canisvitae.dk
Telefonnummer +45 30740001

Nedenstående salgs- og leveringsbetingelser gælder for alle leverancer fra Canis Vitae.

Betingelserne gælder i det tilfælde, hvor der ikke er indgået andre skriftlige aftaler mellem dig som køber og CanisVitae.  Dokumentation og vejledning: Hvis der findes produktbeskrivelser og brugervejledninger til varen, følger disse med leverancen fra CanisVitae. Ønsker du yderligere oplysning eller rådgivning fra CanisVitae's side, er denne af vejledende art. CanisVitae står inde for, at varerne opfylder kravene til CE-mærkning.

Leveringstidspunkt og transport: Levering af varer fra CanisVitae anses for sket, når forbrugeren har fået varen udleveret. Forsendelsen af varer sker med  GLS. Leveringstid er 1-3 hverdage hvis varen er på lager. Risikoen for varerne: Risikoen for varer købt af Canis Vitae overgår til dig som forbruger på leveringstidspunktet.  

Reklamation: Eventuelle fejl eller mangler ved levering fra CanisVitae, skal påberåbes i rimelig tid efter, at du har opdaget fejlen. Det en din pligt at angive og på forlangende vise, hvordan fejlen eller manglen ytrer sig. Hvis du opdager en fejl, skal du hurtigt rette henvendelse til CanisVitae. Du kan som udgangspunkt kun klage over fejl, der viser sig senest to år efter du har fået varen leveret. For varer med begrænset holdbarhed, er din klagemulighed afgrænset af den holdbarhedsperiode, CanisVitae har stillet dig i udsigt.

Hvis du ikke er tilfreds med varen/tjenesten du har modtaget, må du endelig kontakte os på mail info@canisvitae.dk så vi kan løse problemet. Hvis du stadig ikke er tilfreds efter kontakt med os, kan du gå videre med din klage ved at klikke på det her link til EU's online klageinstans ODR (Online Dispute Resolution).

Pris og betaling: I denne butik kan du bestille dine varer online og betale med Dankort, Visa, American Express, Mastercard og JCB . Alle priser på CanisVitae webshoppen www.canisvitae.dk - er angivet i danske kroner og er inkl. Moms. Ved betaling med betalingskort trækkes beløbet når varen afsendes. Ønsker man at betale ved kontooverførsel fremsendes varer straks beløbet er modtaget.

 Fortrydelsesret:

    • ved handel på denne webshop, har du 14 dage til at meddele os at du fortryder købet og herefter 14 dage til at sende den retur. Varerne skal returneres til: CanisVitae, Alkeshavevej 2, 5853 Ørbæk.
    • Manglende afhentning af varen i den angivne pakkeshop anses ikke som fortrydelse af køb. Afhentes varen ikke skal man inden 14 dage fra levering i pakkeshop give besked om at man har fortrudt købet. Værdien af varerne returneres så snart varen er retur, dog minus evt.  fremsendelsesomkostninger.
    • Varen skal returneres i ubrugt stand og i original emballage.
    • Du skal selv afholde de omkostninger, der er forbundet med at returnere varen https://app.pakkelabels.dk/main/app/#/return-portal/edit/5617

Du har handlet med: CanisVitae V/ Lise Andersson, Alkeshavevej 2, 5853 Ørbæk

Tlf: 3074 0001, mail: info@canisvitae.dk CVR-nr: 36666161 Ørbæk d. 15. marts, 2017