-

Hundefoder og tilskud

Hundefoder og tilskud

Er du på udkig efter noget nyt hundefoder til din hund? Så er du kommet til det helt rette sted. Hos CanisVitae.dk forhandler vi nemlig et stort udvalg af hundefoder, hvorfor du har rig mulighed for at finde det helt perfekte af slagsen til netop din hund. Vi har nøje udvalgt de fodermærker, du finder her på siden ud fra, hvad vi finder bedst og i forhold til, hvad der dækker langt de flestes hundes behov på bedste vis. Så gå på opdagelse blandt det store udvalg med det samme og find din hunds nye hundemad!

   

1-36 of 50
AnibioAnticoxHD-20
Anibioseniorvital450gram-20
Nyhed
AntlerVelvetgevirpulver250gram-20
AptusRelax30stk-20
Nyhed
BlodpulverSwePet200gram-20
Nyhed
BlodpulverSwePet800gram-20
CanosanPellets1300gram-20
EssentialsEstateLiving10kg-20
Essentials10kgContour-20
Essentials10kgNautical-20
EssentialsBalance10kg-20
Nyhed
HokuoMleske-20
1-36 of 50

Hundefoder fra anerkendte brands

Vores udvalg byder på alt lige fra tørfoder fra Essential Foods til Vom & Hundemat. Hundefoder fra Essential Foods er et sikkert og yderst populært valg. Det er nemlig foder af højeste kvalitet, som indeholder over 70 procent kød. Mærket indeholder nøje udvalgte råvarer, og alle produkterne er 100% kornfri samt lever op til BOF-princippet om at gengive hundens oprindelige og naturlige kost. Det betyder i praksis, at hundens blodsukkerniveau holdes stabilt. Vom & Hundemat er et norsk kvalitetsprodukt og derfor også helt perfekt til den kvalitetsbevidste hundeejer. Det er et råt hundefoder, som fås både som fuldfoder og i taste-varianter. Kødet kommer fra slagterier, der er godkendte og kontrollerede leverandører af kød til menneskemad. Mærket indeholder desuden alle de vitaminer og mineraler, din hund har brug for. Så uanset, om du vælger hunde mad fra det ene eller det andet brand, kan du altså trygt regne med, at din hunds kost bliver så god og nærende som overhovedet muligt! Hos CanisVitae.dk tilbyder vi kun det bedste af det bedste til din hund.

Hvordan vælger jeg det rette hundefoder til min hund?

Alt hundefoder blandt det store udvalg her på siden lever op til selv de strengeste krav. Og det gælder altså både i forhold til råvarer, næringsoptagelse, smag og pris. Hos CanisVitae.dk er vi nemlig overbeviste om, at godt og sundt hundefoder ikke nødvendigvis behøver at koste kassen. Derfor vil du blandt vores udvalg af mad til hunde også kunne finde hundefoder i flere forskellige prisklasser, så alle kan være med. Men når det så er sagt, er det naturligvis også væsentligt at nævne, at det ikke er helt ligegyldigt, hvilket hundefoder du kommer hjem med. Du skal sørge for at stille krav til foderet samt have netop din hunds behov in mente, så du kommer hjem med det foder, der giver mest næring til netop din hunds krop. Er du i tvivl om, hvilket foder der egner sig bedst til din hund? Så er du naturligvis altid velkommen til at kontakte os for råd og vejledning. Vi har mange års erfaring indenfor kæledyrsbranchen, og vi vejleder dig med glæde!

Stort udvalg af hundefoder hos CanisVitae.dk

Har du allerede udforsket markedet med hundefoder, har du helt sikker opdaget, hvor mange variationer der findes. Der findes både tørfoder til hunde, vådfoder til hund samt forskellige næringsindhold og smagsvarianter. Vi forstår derfor også godt, at det kan være en jungle at finde rundt i! Men der er faktisk en god grund til, at du har så mange valgmuligheder. For ligesom os mennesker godt kan lide variation, så kan din hund det også – og det kan både være i forhold til smag og konsistens. Tilbyd din hund hundefoder med en smag af enten fjerkræ, oksekød eller fisk. Lam kan også være en god idé, hvis din hund eksempelvis har en følsom mave. Hos CanisVitae.dk tilbyder vi et hav af forskellige smagsvarianter, som du kan skifte imellem. Således kan du altid nemt og hurtigt sørge for, at din hunds måltider er lækre og spændende.

Fantastisk service og lynhurtig levering

Vi tør næsten godt garantere, at du lige her hos CanisVitae.dk finder det, du står og mangler til din hund. Vi bestræber os på at levere højkvalitetsprodukter samt service, der er over det sædvanlige – og så forsøger vi desuden at være så bæredygtige som muligt. Vi ønsker kun, at du finder det helt rette hundefoder til netop din hund, og derfor står vi naturligvis også altid klar med en hjælpende hånd. Er du derfor i tvivl om, hvad din hund har brug for, er du altid velkommen til at kontakte os på tlf. 30 74 00 01 eller på info@canisvitae.dk – vi glæder os til at høre fra dig!