Hundefoder og tilskud

Vi har nøje udvalgt de fodermærker, du finder her på siden, ud fra hvad vi finder bedst og i forhold til, hvad der dækker langt de flestes hundes behov på bedste vis. Derfor forhandler vi tørfoder fra Essential Foods og Vom & Hundemat. Hundefoder fra Essential Foods er foder af højeste kvalitet, som indeholder over 70 procent kød. Mærket indeholder nøje udvalgte råvarer, og alle produkterne er 100% kornfri samt lever op til BOF-princippet om at gengive hundens oprindelige og naturlige kost. Det betyder i praksis, at hundens blodsukkerniveau holdes stabilt.

Vi forhandler også det norske kvalitetsprodukt Vom & Hundemat. Det er et råt hundefoder, som fås både som fuldfoder og i taste-varianter. Kødet kommer fra slagterier, der er godkendte og kontrollerede leverandører af kød til menneskemad. Mærket indeholder desuden alle de vitaminer og mineraler, din hund har brug for.

Er du i tvivl om, hvad din hund har brug for, er du altid velkommen til at kontakte os på tlf. 30 74 00 01

 

 Mest populære produkter: 

   

Sorter faldende

12 vare(r)

Jeg hedder Lise og jeg er indehaver og stifter af canisvitae.dk

Når du handler hos os går jeg og mit lille team op i at yde den bedst kundeservice og sælge varer af høj kvalitet, som vi kan stå inde for. Du kan altid ringe eller komme forbi for råd og/eller vejledning. 

Du kan trygt handle hos os og vi gør alt hvad vi kan for at få dine varer frem til dig så hurtigt som muligt!

Oplever du problemer er du elkommen til at kontakte os på 3074 0001 eller sende os en mail: info@canisvitae.dk


Læs mere her