-

Rukka

Hos CanisVitae tilbyder vi kvalitetsprodukter til både hund og ejer. Her på siden har vi samlet et stort udvalg af produkter fra Rukka, og mangler du derfor noget smart og beskyttende beklædning til din hund? Så er du kommet til det helt rette sted. Rukka producerer beklædning og seler i højeste kvalitet til enhver hund, således den kan komme ud og nyde naturen uanset vejret. På den måde har du altså mulighed for at lufte din hund i både vind og regn uden at skulle blive bekymret om, at din hund bliver alt for påvirket af det.

13 vare(r)
13 vare(r)

Gåture i alt slags vejr med Rukka hund

I Danmark er vejret ikke til at forudsige. Vi lever med kulde, varme, regn, slud, sne og alt derimellem. Langt de fleste hunde tænker ikke så meget på vejrforholdene, hvis de skal ud at tisse. Kunne du alligevel godt tænke dig at gøre noget godt for din hund, så kan du med fordel anskaffe en beklædningsgenstand fra Rukka til din hund. Hvis du har en meget lille hund, så bør du klæde den på - specielt hvis I skal ud i minusgrader. En lille hund har nemlig ikke meget at stå imod med og typisk sparsom pels. Større hunde kan også drage fordel af et regndækken eller andet, da pels hurtigt kan blive tungt og ubehageligt, hvis det bliver vådt. Du kan også med fordel anskaffe en sikkerhedsvest fra Rukka til din hund. På den måde er I nemme at se, hvis I går aftenture langs veje eller ude på marker, hvilket kan give en kæmpe sikkerhed og tryghed.

Produkter til vores elskede kæledyr

CanisVitae blev grundlagt i 2015 og består både af en fysisk butik, webshop og svømmehal til hunde. Bæredygtighed og miljøet fylder meget hos os, og derfor vil du opleve at få brugte papkasser leveret hjem til dig, når du bestiller fra vores webshop. Dette er nemlig et forsøg på at hjælpe miljøet, og af samme grund bruger vi poser af bæredygtige materialer i vores butik. Hunde er en stor del af vores liv og arbejdsliv, og vi har fokus på den bedste kvalitet, når vi udvælger de varer, vi ønsker at sælge. Vi sælger kun produkter, som vi selv kan stå inde for og bruge til vores hunde, og vi undgår så vidt muligt kemi i vores produkter. Vi er derfor stolte Rukka forhandler Danmark.

Stort udvalg af produkter fra Rukka

Hos CanisVitae er der garanti for, at du finder lige præcis det produkt fra Rukka, som du er på udkig efter. Vi har nemlig sørget for, at der er noget for enhver smag blandt det store udvalg, som byder på Rukka hoodie, regndækken, badekåbe, sikkerhedsvest, sele Rukka fleece hund og meget mere. Det er altså næsten ligegyldigt, hvilken type beklædning, du mangler til din hund, så kan du finde det her. Uanset hvilken type hund du har, så kan du med fordel klæde den i Rukka. Fælles for alle Rukka produkter er, at de er lavet i højeste kvalitet, således din hund kan have det så behageligt som muligt, når I er ude og gå. Din hund vil takke dig for dette sikre og behagelige tøj.

Effektiv service og levering

Udover vores ønske om at tilbyde kvalitetsprodukter til både hund og ejer har vi hos CanisVitae også et ønske om at tilbyde vores kunder en effektiv, pålidelig og lettilgængelig service. Vores kontaktoplysninger finder du nedenfor. Vi stræber altid efter at besvare alle spørgsmål og andre henvendelser så hurtigt som muligt, og vi er altid ærlige og hjælpsomme. På hjemmesiden kan du læse om vores leveringstider og -priser, hvornår du kan få fri fragt og hvortil, vi har mulighed for at levere. Du kan bl.a. også læse om vores regler for reklamation og betaling samt fortrydelsesret. Har du fundet et produkt, der opfylder dine ønsker og behov, er alt information inden for rækkevidde. Du er velkommen til at kontakte os, hvis du har spørgsmål.