-

Naturlige træningsgodbidder

Hos CanisVitae tilbyder vi de bedste produkter til dit elskede kæledyr. Her på siden har vi samlet et stort udvalg af naturlige godbidder hund, og mangler du derfor nogle lækre godbidder, som er gode for din hund? Så er du kommet til det helt rette sted. Vores hunde fortjener godbidder, når de agerer, som de får at vide og er dygtige. Med de helt rigtige godbidder kan du sikre, at din hund får de bedste forudsætninger for et langt og aktivt liv, samtidig med at de får noget lækkert. Her er naturlige godbidder hund et godt og sikkert valg, som med garanti også falder i god jord hos din hund.

11 vare(r)
11 vare(r)

Giv naturlige snacks til hunde

Hvis du er en af de mange danskere, som ofte træner sine hunde og derfor ønsker 100% naturlige godbidder til hunde, så bør du tage et kig her. Der findes nemlig et stort udvalg af naturlige godbidder hund, der er velegnet til træning eller andre situationer, hvor din hund har fortjent en lækker og smagfuld godbid. På den måde indtager din hund altså ikke noget, som ikke er sundt og godt for den, og du kan være mindre bekymret for dens helbred med denne type godbidder i forhold til så mange andre. Naturlige godbidder hund kan altså være med til at gøre en forskel for din hund, og de lækre smage gør dem ikke mindre lækre end alle andre godbidder.

Kærlighed til vores hunde

CanisVitae blev grundlagt i 2015 og består af både en fysisk butik, webshop og svømmehal til hunde. Hos os fylder bæredygtighed og miljøet utrolig meget, og derfor har vi bl.a. valgt, at vores svømmehal skal være klorfri. Du kan også komme ud for at få brugte kasser leveret til din dør, hvis du har bestilt fra vores webshop. Dette er nemlig også et forsøg på at hjælpe og skåne miljøet, og af samme grund bruger vi poser af bæredygtige materialer i vores butik. Vores liv er fyldte med hunde, og vi har derfor fokus på den bedste kvalitet, når vi udvælger de varer, vi ønsker at sælge. Vi sælger kun produkter, som vi selv vil give til vores hunde, og vi undgår kemi så vidt muligt.

Vælg de perfekte naturlige godbidder hund

Hos CanisVitae er der garanti for, at du finder lige præcis de naturlige godbidder hund, som du leder efter. Vi har nemlig sørget for, at der er noget for enhver smag blandt det store udvalg, som byder på hunde godbidder af laks, kylling, lam, and, kalkun og meget mere. Det er altså næsten ligegyldigt, hvilken smag du ønsker at give din hund, så kan du finde naturlige godbidder hund med denne smag. Fælles for alle naturlige godbidder hund er, at de er produceret i højeste kvalitet og står til super skarpe priser, således du med god grund og stor fordel kan give din hund. Alle godbidder findes i poser af 100 gram, og på den måde kan du vælge nogle forskellige smagsvarianter og se, hvilken type din hund bedst kan lide. Forkæl din hund med de utrolig lækre og naturlige godbidder hund, når den har været dygtig.

Hurtig levering og service

Udover vores ønske om at tilbyde de bedste produkter til dit elskede kæledyr har vi hos CanisVitae også et ønske om at tilbyde vores kunder en effektiv, pålidelig og lettilgængelig service. Vores kontaktoplysninger finder du nedenfor. Vi stræber altid efter at besvare alle spørgsmål og andre henvendelser så hurtigt som muligt, og vi er altid ærlige og hjælpsomme. På hjemmesiden kan du læse om vores leveringstider og -priser, hvornår du kan få fri fragt og hvortil, vi har mulighed for at levere. Du kan bl.a. også læse om vores regler for reklamation og betaling samt fortrydelsesret. Har du fundet et produkt, der opfylder dine ønsker og behov, er alt information inden for rækkevidde. Du er velkommen til at kontakte os, hvis du har spørgsmål.