Tørfoder

Tørfoder til hunde

Vi har et stort udvalg af Essentials Fooods hundefoder til hunden, der fortjener det bedste. Essentials Foods er et sundt og naturligt hundefoder med en variant til alle hunde. Hundetørfoderet har et højt indhold af kød og er lavet på sunde og naturlige råvarer. Essentials Foods hundefoder er et super-premium produkt, som din hund vil elske. Den perfekte balance imellem vitaminer, mineraler, fedt og protein er vitalt for, at din hund får det bedste liv.

Hunde brænder meget krudt af i løbet af dagen, og derfor er det vigtigt, at den også spiser sund kost, der giver dem energi til at holde energien og humøret højt. En glad hund, er en, der får foder af høj kvalitet, og det er Essentials Foods hundefoder et solidt bud på. I sortimentet finder du foder, der er specielt målrettet mod alt fra gamle hunde til hvalpe. Der er også foder til alle typer smagsløg. Om din hund er til fisk, and, lam, hjort eller noget femte, så finder du det i udvalget af Essentials hundetørfoder.

Der er desuden penge at spare, hvis du køber flere poser ad gangen, så hold dig endelig ikke tilbage. Ring på 30 74 00 01 og hør nærmere.

Jeg hedder Lise og jeg er indehaver og stifter af canisvitae.dk

Når du handler hos os går jeg og mit lille team op i at yde den bedst kundeservice og sælge varer af høj kvalitet, som vi kan stå inde for. Du kan altid ringe eller komme forbi for råd og/eller vejledning. 

Du kan trygt handle hos os og vi gør alt hvad vi kan for at få dine varer frem til dig så hurtigt som muligt!

Oplever du problemer er du velkommen til at kontakte os på 3074 0001 eller sende os en mail: info@canisvitae.dk


Læs mere her