FAQ - Ofte stillede spørgsmål

Covid19 - Har svømmehallen åben? Vi følger løbende sitiationen omkring covid19 - svømmehallen er nu åben  igen for nye kunder! Er der optaget i svømmehallen når man ankommer går man udenfor og venter enten i sin bil eller ved at lufte hunden på marken - vent IKKE i forrummet. Husk god håndhygigiejne - og vi giver ikke hånd. 

Vi er nye, det er weekend og vi vil gerne prøve at svømme med vores hund. Hvad gør vi: I kontakter mig på en hverdag inden weekenden. Jeg er nemmest at få fat på ved at ringe på 3074 0001 (efterlad en besked, hvis jeg ikke svarer og jeg ringer retur). I kan også sende mig en sms., som jeg besvarer hurtigst muligt. Jeg holder ofte fri i weekenderne og har ikke altid mulighed for at besvare opkald, messenger beskeder, sms  i weekenden

Er der håndklæder til rådighed? Nej, du skal selv have håndklæder med.

Hvad med legetøj? Du skal selv medbringe legetøj. Sørg for at det tåler vand, kan flyde og er rent. Der står vand legetøj man kan købe i hallen.

Hvorfor skal hunden skylles og hvor meget?: Hunden skylles for at det snavs og skidt der sidder på den ikke kommer med i bassinet. hunden skylles over hele kroppen, og grundigt på mave, ben, under poter, bag til. Skylning er ikke populært ved mange hunde men det er et krav og et nødvendigt onde. Det er ikke nødvendigt at skylle efter svømning.

Må jeg tage en ven/veninde med som gerne vil se hvordan det foregår? Ja, selvfølgelig må du det. Vi beder blot om at man udviser hensyn 

1 ejer med 2 hunde betyder? Dine hunde i boende  i din husstand & ejet af dig og din samlever/ægtefælle, registrerede partner. Bo-fæller falder ikke ind under dette. En udstationeringshund anser vi som ejet af dig forudsat selvfølgelig at den bor hos dig

Hvad menes med 2 hunde med 2 ejere?: Når man ikke er et samlevende par/ægtefolkregisrerede partnere med samme adresse, men blot  ønsker at dele en tid.

Min hund er vandskræk: Ofte bunder vandskræk i hunde i usikkerhed omkring vand. Langt de fleste hunde kan lære at acceptere vandet - nogen af dem kommer måske endda til at elske at boltre sig i vandet. Vi tager det stille og roligt og forsøger at gå frem i din hunds tempo.

Må man tage billeder og video?: Er man ny og får hjælp så spørg om det er ok. Det kan ind i mellem være lidt generende i en læringssituation.  Er man alene i hallen kan man tage alle de billeder og video'er man vil.

Hvor længe gælder mit flerturkort: 5-10 & gavekort til svømning er gældende i 2 år fra købsdato. Vi refunderer ikke ubrugte klip/kort. 

Hvordan fordeles tiden man har til rådighed: Man har 30 minutter fra tiden starter og til hunden senest skal op af bassinet. De resterende 10 minutter er til rengøring/oprydning. Dette er et MUST. Der SKAL være svabet gulve fri for vand samt skimmet hår af bassinet inden man forlader svømmehallen og tiden SKAL overholdes

Min tæve er i løbetid må hun kommer med?: Nej, tæver i løbetid må ikke svømme. De må heller ikke komme med i svømmehallen, da de kan dryppe og afsætte dufte som gør at andre hunde efterfølgende rigtig gerne vil markere - så løbetidstæver skal blive hjemme

Hvad skal jeg have på:  Du bliver sandsynligvis våd.Skiftetøj eller regntøj kan anbefales - dog er der ret varmt i vømmehallen så regntøj er nogen gange for varmt. 

Skotøj: Husk praktiske og rene sko med en antislip bund. Jeg bruger helst badesandaler a la H2o el. lignende uden glat sål. Mudrede sko/gummistøvler er ikke tilladt!