-

Vådfoder & kødpølser

Vådfoder til hund, du finder her på siden, vil med god sandsynlighed blive et hit hos din hund. Vådfoderet og kødpølserne her på siden er af høj kvalitet, og giver din hund den næring, som den skal have, for at holde humøret og sundheden helt i top. Det er velsmagende foder, der fungerer perfekt - både som fuldfoder eller som supplement til et af vores andre foderprodukter.Hvad enten du vælger kylling, kalkun, fisk eller andet, så vil din hund blive glad for, at du vælger vores vådfoder eller kødpølser. Den får nemlig et lækkert produkt, der giver næring og indhold, der booster energien og fylder depoterne op med kraftfulde og sunde vitaminer og mineraler. Har du ikke forsøgt dig med vådfoder til hunde eller kødpølser før, så kan du købe flere smagsvarianter ind og dermed finde frem til din hunds favorit. Vi stiller høje krav til de produkter, vi har her på siden, og du kan vide dig sikker på, at din hund får en velsmagende, proteinrig og sund kost, når du handler med CanisVitae.

20 vare(r)
20 vare(r)

Med hvilken smag skal jeg vælge af vådfoder til hund?

Vådfoder til hunde er en kæmpe verden, uanset om den er ny for dig eller og du er vant til at købe vådfoder. Heldigvis vil du her på siden finde et stort udvalg af vådfoder til hunde af høj kvalitet. Med alle de muligheder du har at vælge mellem her, er vi sikre på, at du finder præcis det som din hund foretrækker. Køb noget lækkert vådfoder til hunde her, og se din hund finde sin helt egen favoritsmag.
Du finder nemlig et udvalg med mange forskellige smage her på siden. Vi har varianter med hest, and og andet fjerkræ. Derudover finder du også en klar favorit, nemlig vores udvalg med kylling, som de fleste hunde vil elske. Er din hund mere til smagsvarianter med okse og lam, skal du ikke lede længe. De varianter af vådfoder finder du nemlig også lige her på siden. Alle vores vådfoderprodukter er populære, fordi det giver en variation i kosten til din hund. Det bliver en god oplevelse for dem med nye smage, og en god oplevelse for dig at se din hund glad og spændt på dagens smag du har valgt. Er din hund ikke til de traditionelle kødsmage, så udforsk gerne vores udvalg med laks og ost, som fra første møde bliver manges favorit.


Vådfoder til hunde i alle aldre

Vådfoder kan være godt til hunde i alle aldre, og vi ved jo alle, at hunden gennemgår mange stadier gennem livet. Der findes mange stadier, og spørgsmålet er, hvordan du sikrer at vælge rigtig til netop der, hvor din hund er. Hvis du har en ung hund, kan du med fordel se på vores udvalg af vådfoder til hvalpe. Det vil allerede fra en tidlig alder være godt at introducere dem for nye smage. Ligeledes hvis du har en ung eller voksen hund, så tag endelig et kig på vores store udvalg af vådfoder til hunde, som fås i rigtig mange spændende smagsvarianter. Gå op opdagelse i smagsuniverset sammen med din hund.
Stort udvalg af vådfoder til hund online hos CanisVitae.dk
Lige her i shoppen findes vores store, og meget spændende udvalg af hunde vådfoder. Sortimentet spænder bredt og netop derfor tør vi næsten godt love, at du her har mulighed for at finde netop det, du leder efter lige nu. Vi tilbyder også vådfoder til hvalpe, ligesom det også let kan anvendes til voksne og ældre hunde. Så gå endelig på opdagelse lige her, og din nye favorit vådfoder.


Fornem service og lynhurtig levering

CanisVitae.dk består af en butik, en webshop og en svømmehal - med fokus på produkter af høj kvalitet til din hund og til dig. Bæredygtighed og miljø fylder meget hos os, og det afspejler sig også i vores udvalg af vådfoder til hund, som du finder her på siden. Og har du spørgsmål eller brug for hjælp til at finde det helt rette produkt? Så står vi altid klar med gode råd og vejledning. Ring på 30 74 00 01 for gode råd og vejledning eller send os en e-mail på: info@canisvitae.dk. Vi tager imod alle spørgsmål med et smil, og vi glæder os til at høre fra dig!