-

Rukka Protect regndækken Sort - fra

På lager

Priser fra:
449,00 kr

* Påkrævede felter

  •  gratis fragt over 699,-
  •  vi sender alle hverdage kl 11.30

Produktbeskrivelse

FORBLIV TØR I STIL: Praktisk overall for at beskyttes hunden mod vind og regn. Tapede sømme, en overdækket åbning til snoren og en vandtæt lynlås lukning fuldender overall'en som et fuldstændig vandtæt. Med denne heldragt forbliver hund tør og varm i al slags vejr.

NYD DET LETTE: Den to-vejs lynlås bagpå gør overallen nem at tage på. Takket være den elastiske nederste stykke kant på hver ende af dtagtens ben er overallen nem at justere, så den passer til forskellige størrelser poter og holder vand og snavs ude. Heldragten kan maskinvaskes og tørrer hurtigt. Sammenpakket fylder den meget lidt og er nem at have med. Der er overdækket hul med nem afgang til halsbånd, .

PERFEKT PASFORM: Stoffet er i stretch så det er behageligt at have på, og det giver hunden mulighed for at bevæge sig frit, selv i de mest udfordrende miljøer. En justerbar talje og halsudskæring tilføjer det sidste touch for den perfekte pasform og beskyttelse. En høj, justerbar krave til at dække hundens hals. Kraven kan hæves for at beskytte ørerne mod vinden.

Overallen fås fra str. 25 op til str. 65. For den mest nøjagtige pasform og størrelse anbefaler vi på det kraftigste at bruge vores størrelsesskema under størrelserne. Vores billede og diagram giver klare instruktioner om, hvordan du korrekt måler din hund og vil derefter diktere, hvilken størrelse din hund har brug for.

SIKKERHED FØRST: Med reflekser kan du sørge for, at din hund også viser sig i mørke. Overall'en har reflekterende piping og logo. TOP KVALITET: Et kvalitetsprodukt til din hund. Den er lavet af 100 % polyester, og vi er sikre på, at din hund vil elske den.