-

Rukka Hooded College, emerald - vælg størrelse, fra

På lager

Priser fra:
159,00 kr

* Påkrævede felter

  •  gratis fragt over 699,-
  •  vi sender alle hverdage kl 11.30

Produktbeskrivelse

HOLD VARMEN I STIL: En sjov og flatterende hætte sweatshirt til daglig brug. En dejlig traditionel sweatshirt med hætte, der gør at hunden kan holde sig ekstra varmpå kølige aftener. Bomuldsmaterialet gør sweatshirt'en med hætte blød og behagelig at have på. Vi har designet en hættetrøje, der er stilfuld og behagelig.

NYD LETHEDEN: Takket være tryk-knap systemet foran er tøjet hurtigt og nemt at tage på. Denne hættetrøje kan vaskes i maskine, og fylder ikke meget så er let at have med i tasken, lomme e.l. . 

PERFEKT FIT: Fleksibelt materiale som er holdbart og føles behageligt at have på. Den faste hætte beskytter hundens hals og ører. College er tilgængelig fra størrelse 25 op til størrelse 60. Find den rigtige størrelse til din hund på målskemaet. På målskemaet finder du klare instruktioner om, hvordan du måler din hund korrekt og du vil ud fra dette kunne finde den rigtige størrelse

HØJ KVALITET: Vi gør alt for at denne college trøje er perfekt - Den er lavet af varm bomuld, og vi er sikre på, at din hund vil elske det.