-

NW Pairing Pods, 3 stk

På lager

379,00 kr
  •  gratis fragt over 699,-
  •  vi sender alle hverdage kl 11.30

Produktbeskrivelse

Pairing Pods er et perfekt hjælpemiddel, når du træner Nose Work eller anden duftdiskrimination ved hjælp af parring, det vil sige at lægge godbidder ved siden af ​​det, der har en målduft.

Disse Pairing Pods er tilpasset aå de passer med minibeholdere lavet af et naturligt materiale, ofte kaldet PLA. Selve Pairing Pod'en (hylden) har en magnet i bunden for at kunne stå mere fast på magnetiske overflader. Ligeledes har minibeholderen en magnet på bagsiden, der kan placeres i et indendørs eller udendørs miljø. Kan også bruges på nogle magnetiske køretøjer.

Ved at klargøre mini-containeren med en target-duft, kan du bruge Pairing Pods til at sætte gemmestedet i fx en indendørssøgning og stillebelønning på den lille "hylde". På den måde får hunden en belønning med det samme når det kommer til målduften- en  hurtig belønning så vi ikke skal bekymre os om timingen som fører. Dvs vi "køber os tid" til at komme videre i ro og mag samt belønne hunden længere fra vores hånd. Tip fra træneren er at variere hvilket belønning du lægger ved gemmestedet.

Produktet kommer i en 3-pak (1 orange, 1 grå, 1 blå) Mål (én pod) ca 34 x 34 x 40 mm Pairing Pod (hylde) er produceret i Polylactide (PLA), og selve minibeholderen er lavet af aluminium

 

Beseret på ide af Fred Helfers