-

LickiMat Splash

Ikke på lager

94,00 kr
  •  gratis fragt over 699,-
  •  vi sender alle hverdage kl 11.30

Produktbeskrivelse

LickiMat Splash er en innovativ madskål med en sugekop i bunden så den kan sættes fast på glas, en glat væhflise, på  kanten af bedekarret m.m. Skålen måler ca 19 cm i diameter og den er ca. 4-4 cm høj

Med LickiMat Splash kan du finde aktivering mange steder og under mange gøremål - kan bl.a bruges mens du bader hunden, klipper dens negle  eller måske mens den soigneres. LickiMat Splash kan holde hunden optaget så du kan få gjort de ting der kan være svære for din hund - en hjælp til dig og din hund!!

Hunde elsker at slikke og slikning fremmer beroligende adfærd hos din hund. Du kan med fordel bruge LickiMat Splash forud for situationer der stresser din hund. En ille mængde mad smurt ud over hele skålen vil få et måltid til at vare længe - du kan bruge vådfoder, opblødt tørfoder, forskellige slags rå foder, mulighederne er mange. Skålen kan selvfølgelig også bruges til måltiderne.

Ønsker du at bruge skålen i alene hjemme situationer anbefaler vi at du først afprøver skålen og sikrer dig at hunden ikke bider den i stykker.

LickiMat hjælper med at fremme friske ånde ved at skrabe bakterier og ufordøjede madpartikler fra tungen. Stimulerer spytproduktion og hjælper med at rengøre tunge, tænder og tandkød. Produktion af spyt kan hjælpe med fordøjelsen, da den indeholder enzymer (amylase)

 Lickimat  er fremstillet af giftfri fødevarekvalitet TPR (termoplastisk gummi)

Lickimat tåler fryser. Husk at vaske LickiMat hver gang den har været brugt. Vaskes i Hånden - ikke opvaskemaskine