-

LickiMat Buddy, 20x20cm

På lager

49,00 kr

* Påkrævede felter

  •  gratis fragt over 699,-
  •  vi sender alle hverdage kl 11.30

Produktbeskrivelse

Slikke-måtte for mental aktivering af hund & kat

LickiMat er en silikone slikkemåtte som kan bruges af alle hunde og også af katte.

Smør vådfoder, lidt hunde/kattepate, lidt rå-foder ud over pladen og lad hunde bruge tid på at slikke pladen ren i alle hjørner og kanter. Du kan ogsså drysse bitte små godbidder ud over pladen til stor fornøjelse for hunden/katte.

Du kan lave din egen blanding, evt af opblødt foder med eller uden noget ekstra lækkert tilsat. En LickiMat tåler at blive frosset ned, så for ekstra tidsfordriv kan du fryse måtten  med det du har smurt ud over den - det vækker glæde og og giver ekstra aktivering at få slikket måtten ren. På varme dage kan det hjælpe med at køle hunden Måtten kan bruges i situationer hvor hunden måske ikke er så godt tilpas og kan hjælpe med at holde den beskæftiget under negleklip, børstning o.m.a.

Mange hunde bruger rigtig lang tid på måtten så de bagefter er mentalt trætte, så det kan være en god ide at bruge måtten forud for stressede situationer.

Ønsker du at bruge LickiMat i alene hjemme situationer anbefaler vi at du først afprøver måtten og sikrer dig at hunden ikke bider den i stykker. LickiMat hjælper med at fremme friske ånde ved at skrabe bakterier og ufordøjede madpartikler fra tungen. Stimulerer spytproduktion og hjælper med at rengøre tunge, tænder og tandkød. Produktion af spyt kan hjælpe med fordøjelsen, da den indeholder enzymer (amylase) Lickimat er fremstillet af giftfri fødevarekvalitet TPR (termoplastisk gummi) Lickimat tåler fryser. Husk at vaske LickiMat hver gang den har været brugt. Vaskes i Hånden - ikke opvaskemaskine