Kølemadras - 40 x 50cmcm

Ikke på lager

129,00 kr
Vælg 50*90cm

Beskrivelse af varen 


Virker ved at absorbere dyrets kropsvarme - den føles kølig ved berøring, men køler yderligere, når dit kæledyrs kropsvægt hviler på den. Det er bedre for din hund eller kat at blive gradvist nedkølet, end pludselig at opleve et iskoldt underlag.


Madrassen Indeholder en giftfri gel. I modsætning til mange lignende produkter, behøver madrassen ikke at blive aktiveret af vand, frysning eller el for at køle.


Rengøringen er let - tørres blot af med en fugtig klud.


Praktisk i varmt vejr enten i bilen eller sommerhuset. Hjælper også, hvis din hund eller kat har fået en sygdom, der kræver afkøling.


Kan med fordel lægges til køling i køleskab for at få en lavere starttemperatur..


Når dit kæledyrs kropsvarme har "opvarmet" måtten, køles den simpelthen af igen ved, at lade den ligge et stykke tid i fri luft og afgive sin varme.


Kan overbruses og aftørres igen.


Bør ikke lægges direkte i sol.


Følgende må du ikke gøre:  Børste med stiv børste, maskinvaske eller tørretumble. Madrassen må ikke lægges i direkte sol i længere tid, trykkes eller mases hårdt.


Jeg hedder Lise og jeg er indehaver og stifter af canisvitae.dk

Når du handler hos os går jeg og mit lille team op i at yde den bedst kundeservice og sælge varer af høj kvalitet, som vi kan stå inde for. Du kan altid ringe eller komme forbi for råd og/eller vejledning. 

Du kan trygt handle hos os og vi gør alt hvad vi kan for at få dine varer frem til dig så hurtigt som muligt!

Oplever du problemer er du velkommen til at kontakte os på 3074 0001 eller sende os en mail: info@canisvitae.dk


Læs mere her