-

Køle ventilator

Ikke på lager

199,00 kr
  •  gratis fragt over 699,-
  •  vi sender alle hverdage kl 11.30

Produktbeskrivelse

ProSelect ® to-trins PetFan ventilator give en dejlig frisk brise for din hund, uanset om I er ude at rejse eller opholder jer derhjemme.

2 slå-ud kroge gør det nemt at hægte ventilatoren fast på hundens transportkasse, bur m.m Blæseren hjælper med sørge for en god temperatur til din hund ved at cirkulere luften, og afhjælper overophedning. Ventilatoren har 2 forskellige indstillinger. Den er lydsvag så også lydfølsomme dyr kan have gavn og glæde af ventilatoren.

Ventilatoren kan både køre på batterier (medfølger ikke) eller tilsluttes strømstikket i din bil ved brug af en AC/DC adaptor (medfølger ikke)

Der er indbygget termometer i ventilatoren.

Du kan, for ekstra køling, tilkøbe et kølemodul (den blå på billede). Dette kølemodul tages ud af sit plasthus og puttes i fryseren. Frysemodulet fryser på ret kort tid og kan derefter placeres i plasthuset igen hvorefter dette nemt påhæftes ventilatoren. Frysemodulet tilfører ekstra kølig luft i helt op til 2 timer

En køleventilator, et køletæppe m.m kan IKKE hamle op med sol og varmt vejr så husk ikke at efterlade din hund i bilen i varmt vejr!

Mål: H30 x B15 x D8 cm