-

VOM kattemad Original med kylling

Ikke på lager

18,00 kr
  •  gratis fragt over 699,-
  •  vi sender alle hverdage kl 11.30

Produktbeskrivelse

Fuldfoder for katte Produceret i Norge af norske råvarer. Indhold: Kyllingehals, kyllingehjerter, kyllingekråse, okselever, ca. 10% laks Foderet leveres dybfrossent og pakket i pølser på 250 gram

Vær opmærksom på at dette produkt IKKE kan sendes da det er et frost produkt - kun til afhentning i butikken

Kattemad fra Vom og Hundemat adskiller sig, fra andre typer råfoder til katte, på flere områder:

VOM Kattemad er rå. Det vil sige, at den er ikke kogt, konserveret eller bearbejdet på anden måde.

VOM Kattemad indeholder ikke vegetabilske ingredienser som korn eller grønsager. Kattemaden er derfor 100% fri for sukkerarter, stivelse og fibre.

VOM Kattemad er ikke tilsat vand. Det vand som der er i maden er kun det som findes naturligt i kødet.

VOM Kattemad indeholder ingen tilsætningsstoffer. Maden er 100% fri for farvestoffer, smagsstoffer og konserveringsmidler.

Pølserne bør tøes op i køleskab. Holdbarheden er 2-3 dage i køleskab. Har du brug for at tø kødet hurtigt op, kan du lægge pølserne i emballagen i koldt vand.

Katte kan lide at spise flere små måltider om dagen. Da VOM Kattemad er råt, er det vigtigt, at den ikke står fremme hele dagen. Hold katteskålen ren og tilbyd din kat frisk mad hver gang. Det er vigtigt at vaske hænder og redskaber, og sørge for, at den rå kattemad ikke kommer i kontakt med andre fødevarer i køleskabet eller på køkkenbordet.

Kattemaden skal opbevares på frost. Holdbarheden er to dage optøet i køleskabet.

Fodringsråd Vejledende fodermængde til en normalvægtig kat er 4% af kattens vægt. Vejer katten 4 kg skal den have 160g VOM kattemad pr. dag. Hvor meget katten har brug for, afhænger af kattens alder og aktivitetsniveau, så det er vigtigt, at du prøver dig frem til, hvad energibehovet er for netop din kat. Killinger spiser op til 10% af kropsvægten pr. dag. Behovet for VOM Kattemad falder efterhånden, som katten bliver fuldt udvokset.

Du må gerne blande VOM Kattemad med andet råfoder eller tørfoder til katte.

Ingredienser: Kylling (hals, hjerte, kråse) og okselever. Produktet er ikke tilsatt vand. Energi: ca 1350 kcal/kg Aske 4 % Fedt 8% Protein 16% Calcium 1% Fosfor 0,6% Vand max 72%

Kattens særlige behov:

Diabetes Katte er fra naturens side, som sagt ikke tilpasset en kost rig på kulhydrater. Stivelse og sukkerarter giver højt blodsukker, hvilket fører til øget produktion af insulin. En stivelsesrig kost er en belastning for bugspytkirtlen, som skal producere store mængder insulin. Dette kan føre til udvikling af ​​diabetes hos katte.

Taurin: Taurin betragtes som en essentiel aminosyre til katte. Da katten ikke danner den selv, skal det tilføres gennem kosten. Animalske råstoffer bidrage til et gunstig niveau af denne aminosyre. Taurinmangel hos katte kan føre til alvorlige sygdomme, herunder svigtende syn og blindhed, hjerteproblemer og nedsat fertilitet. Vitamin A Katte kan ikke konvertere karotenoider (kilde af vitamin A) fra vegetabilsk råvarer til vitamin A. Derfor har katte brug for animalske råstoffer, som i sig selv er rig på vitamin A. Indmad som f.eks. lever, er rig på vitamin A og B og indgår i vores kattemad.

Niacin Katte kan heller ikke danne B-vitaminet niacin fra aminosyren Tryptophan og er derfor afhængig af et gunstigt niveau Niacin i foderet. Lever som findes i VOM’s Kattemad er en god kilde til Niacin.

Arginin Katte er også følsomme over for lavt indhold af aminosyren Arginin, som der findes rigeligt af i animalske råvare