VOM frysetørret Active fuldfoder med laks, 400 gram

På lager

Specialpris 159,00 kr
Pris: 190,00 kr
  •  gratis fragt over 699,-
  •  vi sender alle hverdage kl 11.30

Produktbeskrivelse

OM frysetørret fuldfoder er den perfekte løsning til når du er på tur eller rejser med din hund. Det er også særdeles velegnet som højkvalitets godbidder til træning, eller naturligvis som rent fuldfoder. Frysetørret VOM Active laks er et fuldfoder. Dette fuldfoder fra Vom er frysetørret så alle vitaminer og mineraler er bevaret. Næringsværdierne er lige som gode som i den rå Vom Active kød og proteinerne er fuldt ud optagelige pga. er den unike frysetørring, som er anvendt til udviklingen af VOM frysetørret fuldfoder med laks.

VOM frysetørret Active fuldfoder med laks 400 g. = ca. 1200 g. VOM råt kød

Sådan bruger du VOM Freeze dried Active salmon: Tag den ønskede mængde foder og tilsæt vand. Land blandingen stå lidt, og servere for hunden. Ingredienser: Kylling (kødafskæringer, skind, og ben), blandet indmad og kødafskæringer fra svin og kvæg, komage og laks. Tilsat vitaminer og mineraler. 100 g frysetørret foder svarer til ca 300 g råfoder. Tilsæt varmt vand (30-60°C) før brug og lad afkøle inden servering.

Vejledende fodermængde ved fuldfodring er ca. 1% af hundens vægt per dag. Opbevares ved stuetemperatur. Efter åbning har produktet en holdbarhed på 2-3 uger i lufttæt beholder. Foderet er fremstillet af råt kød og er ikke varmebehandlet. Sundhedsregler for håndtering af råt kød bør følges.