Vet-bed, 100 x 150 cm - Koksgrå med hvide stjerner

Ikke på lager

270,00 kr

Skønne vet-beds- tykke og bløde, med skridsikker bagside Væsker suges ned i bunden, så overfladen føles tør. Perfekt til hvalpe som ikke helt har lært at tisse de rigtige steder endnu, til hvalpefødsler, til hundeburet, til syge og gamle hunde der har behov for varme eller til at give hunden et dejligt blødt sted at ligge i hjemmet eller hvor man ønsker det. -Kan bruges til nyfødte killinger og hvalpe -Kan nemt skæres til, så det passer i sofaen, buret, kurven eller hvor man ønsker.


' Tæpperne er hygiejnisk, allergivenligt og kan vaskes ved 60 grader i maskine. (Vi anbefaler at du vasker ved 40 grader hver anden gang og bruger et parfume neutralt vaskemiddel samt et naturligt antibaktielt naturprodukt som skyldemiddel, det gør vi selv når vi har hvalpe) Tæpperne er nemme at skære i mindre stykker. Vend undersiden op og skær med en skarp hobbykniv. Vask det før du skær det. Så bliver du ikke overrasket hvis det er krympet lidt.

Jeg hedder Lise og jeg er indehaver og stifter af canisvitae.dk

Når du handler hos os går jeg og mit lille team op i at yde den bedst kundeservice og sælge varer af høj kvalitet, som vi kan stå inde for. Du kan altid ringe eller komme forbi for råd og/eller vejledning. 

Du kan trygt handle hos os og vi gør alt hvad vi kan for at få dine varer frem til dig så hurtigt som muligt!

Oplever du problemer er du velkommen til at kontakte os på 3074 0001 eller sende os en mail: info@canisvitae.dk


Læs mere her