DogCoach

  CanisVitae er forhandler af DogCoach og vi har et bredt udvalg af dogCoach hundeluftertøj. DogCoach er et dansk designet produkt, lavet af hundeejere til hundeejere og har alt det man som hundejere har brug for når man træner sin hund eller blot nyder en gåtur. DogCoach har hundelufterjakker i både herre og dame variant til brug om vinteren. DogCoach vinterjakker er varme og vandtætte og med masser af praktiske og funktionelle features. Der er  DogCoach hundelufter veste til forår og efterår som kan bruges på en kølig sommerdag eller en varm dag om vinteren. DogCoach hundelufter bukser er varme og forstærkede og uundværlige på en kold dag. Har du brug for en funktionel og praktisk taske med plads til vand, DogCoach skål, pung, nøgler, hømposer, en bold og måske lidt mere fåes det også. Til de mørke aftener har DogCoach lavet en varm hue med lys. Om sommeren kan man bruge den praktiske DogCoach trøje   eller den nye sprinter pro vest (kommer medio marts) med alle de mange unikke features.. Er du i tvivl om størrelse eller vil du høre mere om de forskellige produkter så kig gerne forbi butikken eller ring til os på tlf 30740001

Er I en forening, klub, arbejdplads  m.m og skal bruge 5+ af samme DogCoach produkt så kontakt os gerne for et tilbud :o)

Måleskema gældende fra styles fra efteråret 2019 og fremefter:                         

Sorter faldende

15 vare(r)

Sorter faldende

15 vare(r)

Jeg hedder Lise og jeg er indehaver og stifter af canisvitae.dk

Når du handler hos os går jeg og mit lille team op i at yde den bedst kundeservice og sælge varer af høj kvalitet, som vi kan stå inde for. Du kan altid ringe eller komme forbi for råd og/eller vejledning. 

Du kan trygt handle hos os og vi gør alt hvad vi kan for at få dine varer frem til dig så hurtigt som muligt!

Oplever du problemer er du velkommen til at kontakte os på 3074 0001 eller sende os en mail: info@canisvitae.dk


Læs mere her