Tidsbestilling

Du er velkommen til at ringe på 3074 0001 hvis du har spørgsmål og/eller foretrækker at bestille din tid over telefonen - det er altid en god idé at ringe/maile/sms'e før du booker, hvis du er ny i svømmehallen, da jeg kan være optaget på det tidspunkt du booker.

COVID 19:   Der ydes IKKE hjælp til nye kunder så er din hund ikke vant til svømmehal kan du desværre ikke booke tid pt.

Vi spritter af og opfordrer jer alle til god håndhyejme - der står hånddesinfiktion i svømmehallen. I skal selv medbrige legetøj (der er sat lidt frem som kan købes og betale med MobilePay) Har du symptomer på Coronavirus skal du blive hjemme og følge myndighedernes Vejledning!          Vis hensyn - hold afstand til andre til og fra svømmehallen.   Tak :) 

Vi skal gøre opmærksom på at aflysning af tid er senest dagen før, enten via aflysningsmail (som du modtager ved bestilling af tid) eller ved at kontakte os på tlf. 30740001, gerne sms  - Aflyser man ikke rettidigt forbeholder vi os retten til at opkræve et gebyr på kr. 110,-

Svømmetiden, inkl. den obligatoriske skylning af hunden, er 30 minutter.
Efter svømning er der 10 minutter til næste kundes tid starter -
Disse 10 minutter er beregnet til oprydning: Lægge legetøj, veste m.m på plads, Skimme hår af pool’en med net samt svabe gulvet fri for vand.

Du bedes betale med MobilePay til 30013, hvis du ikke har fler-turs-kort.

 - HUSK  ordentlig rengøring (svabe gulv og skimme bassin)

DU/I skal ALTID svabe gulvet og skimme bassinet for pels efter brug af svømmehallen uanset om jeg er tilstede eller ej - der er sat tid af mellem svømmetiderne til dette