Spirulina, 400 tabletter

225,00 kr

Beskrivelse af varenSvenska DjurApotekets Spirulina indeholder mere end 100 forskellige næringsstoffer og spirulina er et af naturens mest koncentrerede kilder til næring. Undersøgelser har vist, at Spirulina blandt andet styrker immunforsvaret, hæmmer virus, hjælper med allergi, reducere andelen af skadelige fedtstoffer i blodet og støtter leveren ved at fjerne toksiner og tungmetaller fra kroppen.


 


Svenska DjurApotekets Spirulina er et naturligt og økologisk fodertilskud af højeste kvalitet og indeholder ingen kunstige tilsætningsstoffer.


PRODUKTBESKRIVELSE


Svenska DjurApotekets Spirulina indeholder mere end 100 forskellige næringsstoffer og spirulina er et af naturens mest koncentrerede kilder til næring. Spirulina har et højt indhold af proteiner, vitaminer, mineraler, aminosyrer og antioxidanter. Spirulina består af 60-70% protein og proteinindholdet er 3 gange højere end i oksekød. Undersøgelser har vist, at Spirulina blandt andet styrker immunforsvaret, hæmmer virus, hjælper med allergi, reducere andelen af skadelige fedtstoffer i blodet og støtter leveren ved at fjerne toksiner og tungmetaller fra kroppen. Kan gives til hunde og katte fra 12 måneders alder. 
Ingredienser: Spirulina alger.
Dosering:
Kat eller lille hund op til 10 kg       3 tbl per dag
Hund 10 – 25 kg                                6 tbl per dag
Hund 25 – 40 kg                               9 tbl per dag
Hund 40 kg +                                    12 tbl per dag
Deklaration per 1 tablett á 0,5 gSpirulina 500mg


 


Spirulina – Superfood til hund og kat


Spirulina kaldes ofte “mirakel alge” og er inkluderet i det man kalder Superfoods, som er særligt nærende fødevarer, og det er ikke svært at forstå hvorfor. Spirulina indeholder mere end 100 forskellige næringsstoffer og er et af naturens mest koncentrerede kilder til næring. Både NASA og Den Europæiske Rumorganisation begyndte i 80’erne at gøre brug af spirulina som en del af astronauternes diæt under rumrejser, netop på grund af den høje koncentration af næringsstoffer.


 


Spirulina har et højt indhold af proteiner, vitaminer, mineraler, aminosyrer og antioxidanter. Spirulina består af 60-70% protein og proteinindholdet er 3 gange højere end i oksekød. Undersøgelser har vist, at Spirulina blandt andet styrker immunforsvaret, hæmmer virus, hjælper med allergi, reducere andelen af skadelige fedtstoffer i blodet og støtter leveren ved at fjerne toksiner og tungmetaller fra kroppen.


Som fodertilskud kan Svenska DjurApotekets Spirulina anvendes til mange forskellige formål:


Næringstilskud til dyr der spiser BARF foder


Styrke immunforsvaret og beskyt mod virus


Kraftfuldt tilskud af protein til aktive og hårdtarbejdende dyr


Hjælpe ved vægttab


Reducere symptomerne på forskellige tarmproblemer


Lindring af allergiske symptomer, pels- og hudproblemer


Svømmehal, butik og webshop. Vi lægger især vægt på kvalitet, samt sunde og naturlige varer. 

Hos CanisVitae er vi altid klar med råd og vejledning.

Levering fra webshop normalt indenfor 1-2 dage.Læs mere her