Spirulina, 400 tabletter

Ikke på lager

225,00 kr
  •  gratis fragt over 699,-
  •  vi sender alle hverdage kl 11.30

Produktbeskrivelse

Beskrivelse af varen

Svenska DjurApotekets Spirulina indeholder mere end 100 forskellige næringsstoffer og spirulina er et af naturens mest koncentrerede kilder til næring. Undersøgelser har vist, at Spirulina blandt andet styrker immunforsvaret, hæmmer virus, hjælper med allergi, reducere andelen af skadelige fedtstoffer i blodet og støtter leveren ved at fjerne toksiner og tungmetaller fra kroppen.

 

Svenska DjurApotekets Spirulina er et naturligt og økologisk fodertilskud af højeste kvalitet og indeholder ingen kunstige tilsætningsstoffer.

PRODUKTBESKRIVELSE

Svenska DjurApotekets Spirulina indeholder mere end 100 forskellige næringsstoffer og spirulina er et af naturens mest koncentrerede kilder til næring. Spirulina har et højt indhold af proteiner, vitaminer, mineraler, aminosyrer og antioxidanter. Spirulina består af 60-70% protein og proteinindholdet er 3 gange højere end i oksekød. Undersøgelser har vist, at Spirulina blandt andet styrker immunforsvaret, hæmmer virus, hjælper med allergi, reducere andelen af skadelige fedtstoffer i blodet og støtter leveren ved at fjerne toksiner og tungmetaller fra kroppen. Kan gives til hunde og katte fra 12 måneders alder. 


Ingredienser: Spirulina alger.


Dosering:
Kat eller lille hund op til 10 kg       3 tbl per dag
Hund 10 – 25 kg                                6 tbl per dag
Hund 25 – 40 kg                               9 tbl per dag
Hund 40 kg +                                    12 tbl per dag


Deklaration per 1 tablett á 0,5 gSpirulina 500mg

 

Spirulina – Superfood til hund og kat

Spirulina kaldes ofte “mirakel alge” og er inkluderet i det man kalder Superfoods, som er særligt nærende fødevarer, og det er ikke svært at forstå hvorfor. Spirulina indeholder mere end 100 forskellige næringsstoffer og er et af naturens mest koncentrerede kilder til næring. Både NASA og Den Europæiske Rumorganisation begyndte i 80’erne at gøre brug af spirulina som en del af astronauternes diæt under rumrejser, netop på grund af den høje koncentration af næringsstoffer.

 

Spirulina har et højt indhold af proteiner, vitaminer, mineraler, aminosyrer og antioxidanter. Spirulina består af 60-70% protein og proteinindholdet er 3 gange højere end i oksekød. Undersøgelser har vist, at Spirulina blandt andet styrker immunforsvaret, hæmmer virus, hjælper med allergi, reducere andelen af skadelige fedtstoffer i blodet og støtter leveren ved at fjerne toksiner og tungmetaller fra kroppen.

Som fodertilskud kan Svenska DjurApotekets Spirulina anvendes til mange forskellige formål:

Næringstilskud til dyr der spiser BARF foder

Styrke immunforsvaret og beskyt mod virus

Kraftfuldt tilskud af protein til aktive og hårdtarbejdende dyr

Hjælpe ved vægttab

Reducere symptomerne på forskellige tarmproblemer

Lindring af allergiske symptomer, pels- og hudproblemer