Spirulina, 200 gram

199,00 kr

Beskrivelse af varenSpirulina – Superfood til hund og kat


Spirulina kaldes ofte “mirakel alge” og er inkluderet i det man kalder Superfoods, som er særligt nærende fødevarer, og det er ikke svært at forstå hvorfor. Spirulina indeholder mere end 100 forskellige næringsstoffer og er et af naturens mest koncentrerede kilder til næring. Både NASA og Den Europæiske Rumorganisation begyndte i 80’erne at gøre brug af spirulina som en del af astronauternes diæt under rumrejser, netop på grund af den høje koncentration af næringsstoffer.


 


Spirulina har et højt indhold af proteiner, vitaminer, mineraler, aminosyrer og antioxidanter. Spirulina består af 60-70% protein og proteinindholdet er 3 gange højere end i oksekød. Undersøgelser har vist, at Spirulina blandt andet styrker immunforsvaret, hæmmer virus, hjælper med allergi, reducere andelen af skadelige fedtstoffer i blodet og støtter leveren ved at fjerne toksiner og tungmetaller fra kroppen.


Som fodertilskud kan Svenska DjurApotekets Spirulina anvendes til mange forskellige formål:


Næringstilskud til dyr der spiser BARF foder


Styrke immunforsvaret og beskyt mod virus


Kraftfuldt tilskud af protein til aktive og hårdtarbejdende dyr


Hjælpe ved vægttab


Reducere symptomerne på forskellige tarmproblemer


Lindring af allergiske symptomer, pels- og hudproblemer


Svenska DjurApotekets Spirulina indeholder mere end 100 forskellige næringsstoffer og spirulina er et af naturens mest koncentrerede kilder til næring. Undersøgelser har vist, at Spirulina blandt andet styrker immunforsvaret, hæmmer virus, hjælper med allergi, reducere andelen af skadelige fedtstoffer i blodet, beskytter mod kræft og støtter leveren ved at fjerne toksiner og tungmetaller fra kroppen.


 


Svenska DjurApotekets Spirulina er et naturligt og økologisk fodertilskud af højeste kvalitet og indeholder ingen kunstige tilsætningsstoffer.


Svenska DjurApotekets Spirulina indeholder mere end 100 forskellige næringsstoffer og spirulina er et af naturens mest koncentrerede kilder til næring. Spirulina har et højt indhold af proteiner, vitaminer, mineraler, aminosyrer og antioxidanter. Spirulina består af 60-70% protein og proteinindholdet er 3 gange højere end i oksekød. Undersøgelser har vist, at Spirulina blandt andet styrker immunforsvaret, hæmmer virus, hjælper med allergi, reducere andelen af skadelige fedtstoffer i blodet og støtter leveren ved at fjerne toksiner og tungmetaller fra kroppen. Kan gives til hunde og katte fra 12 måneders alder. Læs mere om Spirulina.
Ingredienser: Spirulina alger.
Dosering:
Kat/lille hund op til 10 kg:        1 måleske per dag.
Hund 10-25 kg:                           2 måleskeer per dag.
Hund 25-40 kg:                           3 måleskeer per dag.
Hunde 40 kg+ :                           4 måleskeer per dag.


Blandes i maden 1 gang dagligt. Måleske medfølger i pakken.
Deklaration pr. måleske á 1,5 g (2,5 ml)
Spirulina 1,5 g


Jeg hedder Lise og jeg er indehaver og stifter af canisvitae.dk

Når du handler hos os går jeg og mit lille team op i at yde den bedst kundeservice og sælge varer af høj kvalitet, som vi kan stå inde for. Du kan altid ringe eller komme forbi for råd og/eller vejledning. 

Du kan trygt handle hos os og vi gør alt hvad vi kan for at få dine varer frem til dig så hurtigt som muligt!

Oplever du problemer er du velkommen til at kontakte os på 3074 0001 eller sende os en mail: info@canisvitae.dk


Læs mere her