-

Outchair varmetæppe

Ikke på lager

Priser fra:
1.099,00 kr
  •  gratis fragt over 699,-
  •  vi sender alle hverdage kl 11.30

Produktbeskrivelse

Outchair har lavet et praktisk og smart varmetæppe til din hund, som er perfekt uanset om det er på camping, et koldt gulc, vandreturen med shelterovernatning eller måske som ekstra varme med hvalpe i bilen eller til hunden der har har brug for ekstra varme.

Tæppet er med infrarøde varmeelementer som giver en ehagelig og sundvarme

Tæppet kommer med et kraftfuldt batteri og dette samt styrekontakten finder du i en isoleret pose i siden af tæppet, hvor de er beskyttet så din hund ikke kan gnave i dem.

Tæppet har 3 varmeindstillinger : ca. 3o grader, ca. 40 grader og ca 50 grader. Temperaturen stilles nemt ed hjælp fra kontrol afbryderen og det tager kun ca 1 minuts tid at blive varmt. Alt efter hvilket varmebiveau tæppet er indstillet til kan det holde varmen i 4-6 timer på en batteriladning.Varmen sendes opad ved hjælp af den infrarøde teknologi. Tæppet er med en vandtæt bund så det er modstandygtigt mod fugt. Det er praktisk og kan nemt rulles sammen så det er let at have med på tur.

Powerbanken kan også bruges til at oplade eksempelvis din telefon og andre powerbanks kan bruges til tæppet.

Vaskeanvisning: Håndvaskes, brug neutral sæbe. sørg for at tæppet er gennemtørt inden du ruller det sammen. Vær forsigtigt med vand omkring den isolerede pose der indeholder kabler. Tåler ikke vaskemaskine eller tørretumbler

Tæppet er udviklet i solid polyester af høj kvalitet. 

Når du køber hundevarmetæppe fra Outchair medfølger: 1 stk. Hundevarmetæppe 1 stk. kraftig powerbank (10.000mAh) 1 stk. opbevaringspose