Natures menu Senior, Lamb - 300 gram

På lager

18,00 kr
  •  gratis fragt over 699,-
  •  vi sender alle hverdage kl 11.30

Produktbeskrivelse

Natures Menu til seniorhunde - med lam Bedst før d 2074-21

Et letfordøjeligt og fedtfattigt foder til den ældre eller mindre aktive hund. Du kan fodre med det  som det er eller bruge det som smagsforstærker i andet foder. Natures menu er ligeledes et godt alternativ til råfodring på rejsen eller når du og hunden er steder hvor råfodring ikke er praktisk

Natures Menu senior med lam er lavet af ingredienser af høj kvalitet  og der er selvfølgelig hverken korn, gluten eller andre tilsætningsmidler i dette kompletteog afbalancerede måltid. Måltidet er lavet med smagfuldt lam, kylling og sunde grøntsager, brune ris og en speciel blanding af vitaminer og mineraler.

Når Natures menu laves fyldes poserne forsigtigt med råvarer af højeste kvalitet og koges derefter forsigtigt for at bevare kvaliten. Der kan forekomme kan der  en smule forskel i farve, struktur og udseende grundet sæsonmæssige udsving i råvarerne

Måltidet er veterinært godkendt og fremstillet efter FEDIAF retningslinger.

 Ingredienser : Lam (min. 40%) bouillon (28%) brune ris (min. 4%) kylling (min. 20%) ærter (min. 4%) gulerødder (min. 4%)

Analytiske bestanddele Protein 10% råolier og fedtstoffer 4% rå aske 2,5% aske 0,5% fugt 78% 87 kcal / 100 g

Tilsætningsstoffer (pr. Kg) Vitamin A 3000iu, vitamin D3 200iu, vitamin E 30 mg. Sporingselementer: Zinksulfatmonohydrat 15 mg, mangansulfatmonohydrat 3 mg, Calciumiodat 0,75 mg, natriumselenit 0,03 mg.