-

KovaLine Salve, fra

På lager

Priser fra:
229,00 kr

* Påkrævede felter

  •  gratis fragt over 699,-
  •  vi sender alle hverdage kl 11.30

Produktbeskrivelse

KovaLine Universal Salve, vælg mellem 100ml & 200m

KovaLine Universal Salve er en unik kombination af farmaceutisk ren olie og voks.

KovaLine Universal er en blødgørende salve, som er særdeles velegnet til rene tørre områder, fx. på sårskorper, ved tør hud og operationsar. Sår og ar blødgøres og heler pænt op. KovaLine Universal salverne kan have kløestillende effekt. Kan anvendes ved: Sår med skorper, tør hud, poter, tør snude, mundvigen/mundvigesår, muk, hove, kalkben.

Ingen konflikt med FEI og DTC's liste over forbudte ingredienser.

Vores forbrugere bruger dette produkt med god erfaring til:
 Små dyr (hund, kat, gnavere, fjerkræ): Ar/Operationsar Elefanthud Fnatmider Kalkben Kløe/tør hud Potepleje Sårskorper (ikke væskende) Tør snude Heste og produktionsdyr: Ar/Operationsar Kløe/tør hud Muk Mundvigesår Sårskorper (ikke væskende)

KovaLine er IKKE et medicinsk produkt. KovaLine produkterne er udelukkende til udvortes symptombehandling. Det er derfor vigtigt at sørge for optimal kost og ernæring. Ved tvivl, kontakt dyrlæge / læge. Læs mere om allergener fra Miljøstyrelsen mst.dk

Ingredienser: Paraffinum liquidum, Cera Alba (bivoks). Vores råvarer er nøje udvalgt, efter det vi vurderer er det bedste for dig og dit dyr. Derfor benytter vi naturlige ingredienser, når det er det bedste alternativ. Vi har også farmaceutisk rene ingredienser, der hvor vi ved at det har bedst effekt med minimum eller ingen påviste allergener. Desuden er enkelte af vores råvarer økologiske. Alt produceres i Danmark og alle råvarer er EU godkendt. Vores emballage er i genanvendelig plast og PVC-fri. Sorteres det korrekt kan det smeltes og genanvendes til ny emballage. Når produktet er brugt, kan du rense den tomme emballage og genbruge den hjemme, med god samvittighed. Disse aktive valg om naturen, miljøet, effektivitet, allergener og sundhed er med til at sikre, at du får de absolut bedste produkter til dig og dine dyr.