-

K9 Crew Pro sele, regnbue - fra

Ikke på lager

Priser fra:
349,00 kr
  •  gratis fragt over 699,-
  •  vi sender alle hverdage kl 11.30

Produktbeskrivelse

Hvis du har en meget aktiv hund, der også er meget stærk, ved du, at det er vigtigt at have en stærk sele.

Mange oplever, at deres hundeseler går i stykker, bliver forstørret eller ændrer form. Det gælder især, hvis du har en ivrig, aktiv og legesyg hund, der trækker lidt mere end andre hunde. Heldigvis er det godt nyt, hvis du er på udkig efter en sele, der er stærk nok til din hund. K9 Crew Pro selen er nemlig en stærk og meget holdbar sele, som både du og din hund kan få stor gavn af.

Stærk sele designet til en aktiv hund

Selen blev oprindeligt designet til politi-, sikkerheds- og beskyttelseshunderacer som schæfer, hollandsk shepherd og hunde af cirka samme størrelse. Men andre racer, eksempelvis labrador, huskie, fransk bulldog og beagle, kan også sagtens bruge selen. Selen fås i mange størrelser, både small, medium, large og extralarge. For tiden bliver selen brugt af politiet til beskyttelse i forskellige lande i Europa, hvilket siger noget om selens ekstremt høje kvalitet.

Selen har 4 justerbare stropper. Den er yderst sikker, fordi hunden ikke kan gøre sig fri af selen. Samtidig er selen behagelig at have på for din hund. K9 Crew Pro selen er en meget holdbar sele. Selvom du bruger din sele meget tit og har en virkelig aktiv og måske muskuløs hund, så går hverken syninger eller spænder op. Det er en professionel sele i ekstremt høj kvalitet.