-

Hundeudstyr

Her på siden får du et indblik i det store udvalg af hundeudstyr, vi udbyder hos CanisVitae. Du kan blandt andet se vores store udvalg af hundeseler, hundeliner samt en masse andet billigt hundeudstyr. Vi har ergonomi og komfort i centrum, da det er det vigtigste, når du beslutter dig for udstyr til din hund. Så har du lige fået en lille ny hvalp, eller mangler du blot udstyr til din voksne hund? Så gå på opdagelse i vores udvalg med det samme – god fornøjelse!

1-36 of 227
AlcottFlexliner75meter-20
BalticPlutoredningsveste-20
BeholderMmedmagnet-20
BeholderS-20
34,00 kr
BeholderSmedmagnet-20
Beholdereiplast3stkS-20
Beholderekit1-20
Beholderekit2-20
BusterBseennightlight-20
Busterrefleksvestfra-20
Udsalg
CozyFluffyhundeseng110cm-20
Specialpris 499,00 kr
Pris: 749,00 kr
CurliAirMeshCamofra-20
EQDogjogginglineGrgrn-20
1-36 of 227

Hundeudstyr til ethvert behov

Er du således på udkig efter noget nyt hundeudstyr til din hund? Så er du altså kommet til det helt rette sted. Her på siden har vi nemlig samlet hundeudstyr til ethvert behov, hvorfor du også har rig mulighed for at finde noget, der passer til netop din hund. Vores udvalg er både stort og spændende, og vi tilbyder altså alt, hvad hjertet kan begære. Vi har alt det, du skal bruge i hverdagen uanset, om det er udstyr til træningen, gåturen eller køreturen, du mangler det til. Og når det så er sagt, så udvider vi naturligvis hele tiden vores udvalg, så du altid har rig mulighed for at få det nyeste af det nyeste hundeudstyr.

Find det perfekte hundeudstyr her

Udover, at du her hos CanisVitae.dk finder hundeudstyr til ethvert behov, finder du naturligvis også udstyr til alle slags hunde. Vi har nemlig noget til alle slags hunderacer, størrelser og aldre. Det er derfor også ligegyldigt, om din hund er ung eller gammel, stor eller lille – vi har lige det hundeudstyr, du står og mangler til den. Faktisk har vi noget til hele din hunds liv. Og det gælder altså også uanset, om det specifikt er en snor til hund, hundeskål, hundeseng eller halsbånd til hund som du står og mangler.

Højkvalitets hundeudstyr til favorable priser

Når du vælger at købe hundeudstyr hos os, kan du desuden altid være helt sikker på, at du får noget af allerhøjeste kvalitet. Men det betyder ikke, at du behøver at betale kassen for det. Nej, hos CanisVitae.dk sætter vi nemlig en dyd i at tilbyde højkvalitets hundeudstyr til favorable priser, som alle kan være med på. Vi synes nemlig, at det skal være tilgængelig for alle at have en bedste ven med pels og 4 ben, og derfor har vi sørget for, at du kan købe det mest nødvendige hundeudstyr lige her hos os, men helt uden at tømme hele din pengepung!

Stort udvalg af hundeudstyr online

Her hos CanisVitae.dk tilbyder vi altså et stort og ikke mindst spændende udvalg af hundeudstyr. Udvalget spænder bredt, og af netop den grund tør vi næsten også godt garantere, at du lige her blandt vores udvalg finder dét, du har gået og ledt efter til netop din hund. Og vælger du desuden at købe dit nye hundeudstyr her hos os, sørger vi for altid at stå klar med personlig betjening og vejledning, så du kan være helt sikker på at komme hjem med det rette udstyr. Med andre ord: du kan trygt og sikkert handle hos os, og vi sætter en dyd i at levere en kundeservice, der er over det sædvanlige. Så gå på opdagelse i vores lækre hundeudstyr med det samme og find alle dine favoritter!

Fornem service og lynhurtig levering

CanisVitae.dk består af en butik, en webshop og en svømmehal - med fokus på produkter af høj kvalitet til din hund og til dig. Bæredygtighed og miljø fylder meget hos os, og de afspejler sig også i vores udvalg af hundeudstyr, som du finder her på siden. Og har du spørgsmål eller brug for hjælp til at finde det helt rette produkt? Så står vi altid klar med gode råd og vejledning. Så giv os et kald på 30 74 00 01 eller skriv en mail til os på info@canisvitae.dk. Vi tager imod alle spørgsmål med et smil, og vi glæder os til at høre fra dig!