Canivici Kosttilskud

Her på siden forhandler vi Canivici kosttilskud, som er fuld af essentielle vitaminer, proteiner og mineraler til hunden og hestens velbefindende. Der er tale om produkter af højeste kvalitet, som både smager godt og bidrager til, at hunden og hesten får et sundt og naturligt boost af energi. Kosttilskuddet er desuden mættet med fedt, som er en af de vigtigste energikilder for hunde. En aktiv og sund hund bruger meget energi i løbet af en dag, så selvfølgelig skal der energidepoterne genopfyldes med foder, der er stoppet med alt det, hunden har brug for.

Canivici's produkter er blandt de førende på markedet for nye og innovative løsninger for sundhed hos hund og hest. Canivici arbejder på at øge heste, hunde og deres menneskers sundhed, ydeevne og harmoni gennem forskning og innovation. Canivi kosttilskud er for dig, der går op i, hvad du fodrer din hund med, og som vil være sikker på, at den får dens daglige skud vitamin på en velsmagende og kærende måde. Vi leverer hurtigt og har fri fragt ved køb over 599,-.

Sorter faldende

4 vare(r)

Sorter faldende

4 vare(r)

Jeg hedder Lise og jeg er indehaver og stifter af canisvitae.dk

Når du handler hos os går jeg og mit lille team op i at yde den bedst kundeservice og sælge varer af høj kvalitet, som vi kan stå inde for. Du kan altid ringe eller komme forbi for råd og/eller vejledning. 

Du kan trygt handle hos os og vi gør alt hvad vi kan for at få dine varer frem til dig så hurtigt som muligt!

Oplever du problemer er du elkommen til at kontakte os på 3074 0001 eller sende os en mail: info@canisvitae.dk


Læs mere her