Pet-Pocket, mental aktivering

Pet-Pocket, mental aktivering

Bliv klogere på vores brede udvalg af Pet-Pocket aktiveringslegetøj til hunde, som er udviklet i samarbejde med dyrlæger og adfærdsspecialister med fokus på at aktivere din hunds selvværd gennem mental træning. Pet-Pocket er et nemt legetøj med plads til din hunds favorit godbidder, som skal findes frem ved at bruge, tænder, poter og snude. Med Pet-Pocket forbedrer din hund sine færdigheder og bliver samtidig belønnet for sin indsats. Uanset om du har en lille, mellemstor eller stor hund, kan du pakke intelligenslegetøjet i takt med, at hunden kræver større udfordringer. Du bestemmer selv sværhedsgraden, og kan dermed tilpasse din Pet-Pocket præcis efter din hunds behov. Alle Pet-Pockets passer sammen, og kan kombineres efter dine ønsker. Giv din hund succesoplevelser og styrk dens mentale selvværd med Pet-Pocket aktiveringslegetøj som du finder lige her på siden. Hos CanisVitae fører vi kun nøje udvalgte kvalitetsprodukter til dig og din hund, og leverer altid jeres ordrer hurtigt og sikkert.


 

HVAD ER PET-POCKET?

Pet-Pocket er aktiveringslegetøj til hunde udviklet i samarbejde med dyrlæger og adfærdsspecialister. Det er lavet i bløde, phthalat-fri materialer som mindsker risikoen for skader på tænder, gulve og møbler. Pet-Pocket fylder ikke meget og er nemt at have med på besøg ved andre eller på ferien.


HVAD FÅR JEG UD AF DET?

Den mentale stimulering booster hundens selvværd, idét den får en succesoplevelse ved at finde godbidderne. Den bliver mere selvsikker – også i andre sammenhæng. Den mentale stimulering gør også hunden træt, så den bliver roligere. Du har desuden mulighed for at dele hundens måltid op, så den ikke sluger maden på én gang. Hunden bruger både tænder, tunge, poter og snude for at finde godbidderne og bliver belønnet for sine evner, så den hele tiden forbedrer sine færdigheder.


HVORDAN GØR JEG?

Du gemmer godbidderne under velcro-lommerne og bestemmer sværhedsgraden alt efter hvor tæt du lukker lommerne og hvordan du bygger legetøjet sammen. Du kan løbende udvide og bygge flere Pet-Pockets på i takt med at hunden kræver flere udfordringer. Alle Pet-Pockets passer sammen. Vi anbefaler, at du de første gange pakker legetøjet foran hunden og viser den, hvordan den skal åbne velcro-lommerne og finde vej ind til godbidderne
 

 

6 vare(r)
PetPocketLetterLearn-20
PetPocketLetterTwin-20
PetPocketBasicTwin-20
PetPocketBasicSingle-20
PetPocketBonePlate4-20
PetPocketAddOnTricky-20
6 vare(r)