-

Extreme Dog Gear Halsbånd, 5 cm bredt, 65cm - Turkis

På lager

279,00 kr
  •  gratis fragt over 699,-
  •  vi sender alle hverdage kl 11.30

Produktbeskrivelse

Et håndlavet Basic Kennel halsbånd til store og/eller stærke hunde fra Extreme Dog Gear er det bedste bud på styrket sikkerhed og komfort for dig og din hund - Halsbåndet er utroligt holdbart, flot og komfortabelt!

  Halsbånd vævet som sikkerhedsseler til fly

Halsbåndet er super holdbart og modstår alle former for ryk og træk. Det er vævet på samme måde som sikkerhedsseler til fly og er det stærkeste halsbånd nogensinde fremstillet af denne type. Det er samtidigt behageligt at have på for din hund. Det skyldes blandt andet, at der ikke er nogle metaltyller. I stedet er hullerne til spændet udstanset under høj varme, så overfladen på halsbåndet er glat mod din hunds hals og nakke. Det gør samtidig, at halsbåndet ikke trævler ved hullerne.

Spænder udvalgt med omhu

Extreme Dog Gear er en virksomhed, som lægger stor vægt på kvalitet i udvælgelsen af materialer og bearbejdningen af materialerne. Spænder og D-ring til linen er også af absolut højeste kvalitet og udvalgt med stor omhu. Alt er håndplukket og håndlavet så så du er sikret et sikkert, holdbart, flot og komfortabelt halsbånd.