B&B Petguard, 500 ml

På lager

169,00 kr
  •  gratis fragt over 699,-
  •  vi sender alle hverdage kl 11.30

Produktbeskrivelse

Beskrivelse af varen

B&B Petguard's primære funktion er at være et plejeprodukt.

B&B Petguard er det første 100% økologiske plejemiddel, der virker på utøjsplagede husdyr, f.eks. ved lopper eller flåter

Petguard er det sikre valg, hvis du leder efter et plejemiddel, der har en yderst positiv effekt mod lopper, deres æg og larver, ikke mindst. Produktet er 100% ugiftigt for dyr og mennesker.
Det aktive æggehvidestof i Petguard lægger sig som en hinde omkring lopperne samt deres æg og larver. Disse ånder alle gennem deres skal og bliver derfor kvalt hurtigt af midlet.

På grund af de plejende ingredienser har Petguard samtidig en helende effekt på loppeeksem, som mange hunde og katte får efter et loppeangreb.

B&B Petguard kan anvendes til alle dyr, og det kan med fordel anvendes på gulve og i det hele taget i alle dyrets omgivelser.

Bemærk: Dyrene skal gennemsprayes med midlet, da det virker direkte på lopperne og ikke forebyggende, som det er tilfældet med giftige midler.
Kan gøre pelsen en smule "stiv" at føle på efter indtørring. Dette klares nemt ved en gennembørstning, og pelsen er fin og blank igen. Bør IKKE skylles af(ud).
Behandlingen kan gentages så ofte der er behov for det.

Deklaration: vand, lipider, albumin, sukker & aske.