Animology hip/joint (glucosamine) 60 tabletter

Ikke på lager

Specialpris 129,00 kr

Pris: 159,00 kr

Beskrivelse af varenAnimology Hip har Joint & Flex supplement er designet specielt til hunde, at yde ekstraordinær ernæringsmæssig støtte, der hjælper med at forbedre den generelle tilstand, sundhed og fleksibilitet af en hund.


Animology Hip, Joint & Flex indeholder de to mest almindelige ingredienser, der anvendes i fælles kosttilskud, Glucosamin og Chondroitin, men derudover Hip, Joint & Flex omfatter også MSM og Natural Vitamin E for ekstra fælles pleje. 


 


Animology vitaminer og kosttilskud er indbegrebet af vores forpligtelse til at pleje vores hunde. Vores kosttilskud er udviklet i høj kvalitet og,som er helt naturligt og ikke indeholder kunstige farvestoffer, smagsstoffer eller sødestoffer. De er nemme at bruge, da de leveres i en kapsel, som indeholder en afmålt dosis. Hver kapsel kan gives til en hund hel, eller den kan let trækkes fra hinanden og pulverindholdet blandes i mad eller vand.


Doseringsvejledning tabletter pr.dag.


Hvalpe fra 2-18 måneder = 1 tablet


Voksne hunde op til 15 kg = 1 tablet


Voksne hunde 15-25 kg = 1-2 tabletter


Voksne hunde 25+ = 2-3 tabletter.


Jeg hedder Lise og jeg er indehaver og stifter af canisvitae.dk

Når du handler hos os går jeg og mit lille team op i at yde den bedst kundeservice og sælge varer af høj kvalitet, som vi kan stå inde for. Du kan altid ringe eller komme forbi for råd og/eller vejledning. 

Du kan trygt handle hos os og vi gør alt hvad vi kan for at få dine varer frem til dig så hurtigt som muligt!

Oplever du problemer er du elkommen til at kontakte os på 3074 0001 eller sende os en mail: info@canisvitae.dk


Læs mere her